A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Вітаємо переможців фіналу обласного конкурсу "Стильний папір"

Вітаємо із зайнятим 2 місцем вихованок студії образотворчого мистецтва Рогатинського ЦДЮТ Братусь Вероніку, Печарську Анастасію, Соронович Богдану, Борис Вікторію (керівник Надія Верстин), які представили своє спільне творіння - костюм "Квітуче дерево життя". 

15:07 23.02.2024

ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти

На базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, метою якого є виявлення обдарованої учнівської молоді і сприяння її творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенні, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва.

14:58 23.02.2024

Заочний гуманітарний конкурс «Космічні фантазії»

20 лютого 2024 року на базі Рогатинського ЦДЮТ відбувся обласний заочний гуманітарний конкурс «Космічні фантазії» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Рогатинської МТГ,  метою якого є розвиток творчих здібностей у дітей та підлітків, популяризація знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук, підтримка обдарованої молоді. 

14:52 23.02.2024

Товариська зустріч з волейболу присвячена Дню пам'яті Героїв Небесні Сотні

В спортивному залі Рогатинського ліцею імені Братів Рогатинців відбулась товариська зустріч з волейболу, присвячена Дню пам'яті Героїв Небесні Сотні,між здобувачами освіти даного ліцею та Букачівського ліцею Букачівської селищної об'єднаної територіальної громади.

11:09 23.02.2024

Виступ рогатинських майстрів малої ракетки на чемпіонаті області з тенісу настільного

Минулих вихідних в спеціалізованому залі з тенісу настільного Рогатинського аграрного фахового коледжу проходив чемпіонат області з тенісу настільного серед мінікадетів 2011 р.н. і молодші. У заході  взяло участь 57 учасників з  Рогатина, Івано-Франківська, Богородчан, Косова, Коломиї.   Серед дівчат за комплект нагород боролися три вихованки Рогатинської СДЮСШОР, за результатами змагань СРІБНИМ призером стала – Польчій Дарина, ЧЕТВЕРТЕ місце посіла – Тичківська Наталія, П’ЯТЕ місце – Борис Ольга.   Серед юнаків одразу семеро рогатинців (Гвоздик Юрій, Покришка Назар, Сенах Денис, Коцаба Святослав, Бережанський Юрій, Скорбач Данило, Падучак Михайло) потрапили до «шістнадцятки» найкращих, однак лише – Гвоздику Юрію вдалось завоювати ЗОЛОТУ нагороду.   Дирекція та тренерський колектив ВІТАЄ переможців та призерів чемпіонату області та бажає успіху під час виступу в складі збірної команди Івано-Франківської області на Чемпіонаті України з тенісу настільного серед мінікадетів 2011 р.н. і мол. який проходитиме з 6 по 10 березня 2024 року в Академії Віктора Дідуха.

15:07 22.02.2024

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ НМТ–2024 НАБУВ ЧИННОСТІ

Документ містить інформацію про основні засади підготовки та проведення національного мультипредметного тесту, особливості складання основних і додаткових сесій в тимчасових екзаменаційних центрах (ТЕЦ), визначення результатів, подання і розгляду апеляційних заяв тощо.

09:07 21.02.2024

"Вдячні за свободу!"

День Героїв Небесної Сотні відзначають щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".

10:17 20.02.2024

Рогатинські стрільці - призери відкритого чемпіонату України з пневматичної зброї

Нещодавно у Львові проходив відкритий чемпіонат України з пневматичної зброї серед спортсменів 2003 р.н. та молодших зі стрільби кульової. Команду Івано-Франківської області на змаганнях представляли вихованці Рогатинської СДЮШОР та Рогатинської ДЮСШ обласної ради.   Великим успіхом відзначився Денис Мартиненко, який в трьох стартах стрільби по рухомій мішені виборов золоті нагороди в особистому заліку. А ось Михайло Дутка в особистому заліку у вправі ГП-12 (рухома мішень) здобув бронзу. Успішно виступила на чемпіонаті й команда Дениса Мартиненка, Михайла Дутки, Максима Новальківського. У стрільбі по рухомій мішені юнаки стали срібними призерами в командному заліку у двох вправах - ГП-11а та ГП-12 (рухома мішень). Друга команда юнаків (Олег Заборський, Сергій Кащин, Михайло Третяк) у вправах ГП-11а і ГП-12 зайняла 5-е та 6-е командні місця. Підготували спортсменів тренери Ярослав Коваль, Ігор Железняков та Юрій Кізима. Варто також зазначити, що вперше на змаганнях такого високого рівня взяли участь й вихованці Рогатинської СДЮСШОР - Олег Могила, Дмитро Комарницький, Роман Комарницький, Софія Тичківська та Яна Костів.   Дирекція та тренерський колектив ВІТАЄ переможців та призерів змагань, бажає спортсменам подальших успіхів у міжнародних стартах!   Віктор Бичинський , в.о. директора Рогатинської СДЮСШОР.

10:27 19.02.2024

Вхід для адміністратора