A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

ВІТАЄМО Народний художній колектив ансамбль танцю "Опільчанка"

Вітаємо Народний художній колектив ансамбль танцю "Опільчанка" Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської ради (керівник Лілія Горинь) із зайнятим ІІІ місцем в обласному конкурсі хореографічних колективів в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" серед здобувачів освіти закладів загальної та позашкільної освіти!

08:40 13.03.2024

НМТ-2024: НА ДОПОМОГУ УЧАСНИКАМ 一 ДРУГИЙ ВАРІАНТ ДОДАТКОВИХ ТРЕНУВАЛЬНИХ ТЕСТІВ

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) підготували ще один варіант тестів, які можна використати як тренувальні в межах підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2024 році.

10:50 11.03.2024

ОНЛАЙН-КУРС ДЛЯ ОСВІТЯН «ЦИФРОВІ НАВИЧКИ ДЛЯ ОСВІТИ З GOOGLE»

  Запрошуємо вчителів, викладачів закладів передвищої і вищої освіти та всіх охочих освітян пройти курс «Цифрові навички для освіти з Google». Навчання організовано компанією «Google» у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

14:55 07.03.2024

У РОГАТИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ В МЕЖАХ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

     Сьогодні, у Рогатинській міській територіальній громаді пройшов другий етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу, який передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Масштабний спортивний проєкт реалізується з ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!». Його головна мета – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, командного духу, атмосфери спілкування, дружби та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни.

14:08 06.03.2024

Вхід для адміністратора