A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Змагання з настільного тенісу

Настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально. Адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні прийоми. 

13:44 01.11.2023

Ще одне "золото" чемпіонату

Минулого тижня, 21 - 26 жовтня, у Львові проходив відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової серед спортсменів 2005 р.н. та молодших з пневматичної зброї. Збірну команду Івано-Франківської області представляли вихованці Рогатинської СДЮСШОР та Рогатинської ДЮСШ обласної ради. Успішно виступила на змаганнях команда наших юнаків (Денис Мартиненко, Михайло Дутка, Максим Новальківський), у вправі ГП-11а (рухома мішень, 10 м) спортсмени вибороли золоті нагороди, а у вправі ГП-12 - бронзові. У особистому заліку Денис Мартиненко став бронзовим призером у вправі ГП-11а. Друга команда юнаків (Михайло Третяк, Олег Заборський, Олег Антоняк) в цих же вправах зайняла 4-е місце. Підготували спортсменів тренери - Ярослав Коваль, Юрій Кізима, Ігор Железняков. Команда дівчат (Софія Дученко, Софія Марікот, Катерина Лісковська) у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет, 10 м) здобула 6-е місце. Високий результат показала Софія Дученко, яка у фінальній вісімці боролася за нагороди. Підготували спортсменів тренери - Мирослав Іванців, Володимир Ворона, Анатолій Хруслов.   Вітаємо призерів та учасників чемпіонату і бажаємо всім членам команди високих досягнень в наступних стартах! Дякуємо захисникам України за можливість тренуватися та бути учасниками змагань.

09:11 01.11.2023

ВІТАЄМО!

Вітаємо Акутіна Максима, учня Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого" із зайнятим ІІІ місцем в обласному конкурсі солістів "Пісенний дивограй" в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти, у номінації "Українська популярна музика" (керівник Я.Зварчук).

09:50 27.10.2023

«Мільйон дітей моляться на Вервиці»

«Мільйон дітей моляться на Вервиці» — це вже традиційна молитовна ініціатива Католицької Церкви. Під таким гаслом 18 жовтня кожного року відбувається всесвітня молитва дітей на вервиці, яку започатковує Святіший Отець Папа Франциск. 

15:27 18.10.2023

ВІТАЄМО!

Вітаємо, Тлучак Софію, вихованку гуртка Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської ради, із зайнятим ІІІ місцем в обласному конкурсі робіт юних фотоаматорів "Моя Україно!" (Робота - "Озеро", керівник О.Третяк).

09:57 18.10.2023

"Людина + Лялька = Театр"

У лютому цього року  Рогатинський центр дитячої та  юнацької творчості разом з початковою школа № 2 у м. Бечі,  комплексами шкіл і дитячих садків в Стрешині  та Рожновіце  подали спільну заявку до Фундації розвитку системи освіти за програмою Польсько-української ради молодіжних обмінів.

13:59 17.10.2023

Вхід для адміністратора