A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Презентація літературно-мистецького альбому "Обіймаю країну творчим крилом"

Душа бібліотеки – це книжка. Сьогодні ми вітаємо нашу бібліотеку й усіх читачів з народженням нового видання. Світ побачив літературно-мистецький альбом "Обіймаю країну творчим крилом".

09:09 18.12.2023

Естафета "Єдності, Звитяги і Слави"

Нам Україна вище понад усе! – під таким гаслом продовжується Естафета єдності, звитяги і слави. Вона  започаткована відділом освіти міської ради з метою патріотичного виховання учнівської молоді, збереження пам’яті про героїв, які боролися за незалежність України. Єднає  Естафету передача Прапора, що символізує героїзм наших воїнів та єдність поколінь українського народу, що виборювали і сьогодні борються за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Естафета є національно-патріотичним проєктом, який започаткував Книгу пам’яті. Естафета стартувала 1 грудня 2021 року в 30-у річницю проведення Всекраїнського референдуму щодо проголошення незалежності України в Рогатинському ліцеї №1.   ЇЇ  прийняли уже в Княгиницькиму ліцеї, Воскресинцівській  гімназії, Васючинській гімназії імені Романа Левицького, Конюшківській , Бабухівській та Лучинецькій гімназіях. Днями передача Естафети єдності, звитяги і слави  пройшла  від  Бабухівської гімназії –  Лучинецькій.

08:51 18.12.2023

І етап обласного конкурсу фольклорно- етнографічних колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти у Рогатинській міській територіальній громаді

13 грудня 2023 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості проведено І етап обласного конкурсу фольклорно-етнографічних колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти. У конкурсі взяли участь учні 15 закладів загальної середньої освіти: Рогатинського ліцею ім. Братів Рогатинців, Рогатинського ліцею «Гімназія імені Володимира Великого», Рогатинського ліцею №1, Княгиницького, Верхньолипицького ліцею, Черченської гімназії ім.Братів Лепких, Бабухівської гімназії, Липівської гімназії ім.Стефана Качали, Фразької гімназії ім.Андрея Шептицького, Васючинської гімназії ім..Романа Левицького. Воскресинцівської, Конюшківської, Підгородської, Лучинецької, Пуківської гімназій та вихованці Рогатинського ЦДЮТ. Учасники змагались у трьох номінаціях: «Фольклорно-етнографічне мистецтво», «Сучасні колядки та щедрівки» та «Автентичні колядки та щедрівки». Виконання дітей вражало цікавим підбором репертуару, режисерським задумом, естетикою зовнішнього вигляду та сценічною культурою. Бажаємо успіхів переможцям у наступному етапі конкурсу!

13:25 14.12.2023

Мій Ангел носить форму ЗСУ

Біда в Україні змусила світ прокинутись зі сну ілюзорної безпеки, показавши, що матеріальне – тимчасове й тлінне. А війна ламає все та… всіх, і тільки Бог вдихає силу в «місця розлому», допомагаючи серцю жити з втратою.

10:11 13.12.2023

Тріумфальний виступ вихованців Рогатинської СДЮСШОР на відкритому чемпіонаті КЗ «ДЮСШ №2» з тенісу настільного присвяченого пам’яті Змунчило В.І. і Блонського К.П.

          З 08 по 10 грудня 2023 року в м. Луцьк проходив  відкритоий чемпіонат КЗ «ДЮСШ №2» з тенісу настільного присвяченого пам’яті Змунчило В.І. і Блонського К.П. в якому прийняло участь близько вісімдесяти учасників серед яких були вихованці Рогатинської СДЮСШОР.

09:29 12.12.2023

Інформаційний порадник «Атестація педагогічних працівників».

На допомогу управлінцям, керівникам та педагогічним працівникам закладів освіти (установ) методистами відділу професійного розвитку педагогічних працівників державної установи «Український інститут розвитку освіти» розроблено інформаційний порадник «Атестація педагогічних працівників».

09:30 11.12.2023

Вхід для адміністратора