A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

І етап обласної виставки стендових моделей військової техніки, присвяченої Дню Збройних сил України

    30 листопада  2023 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся  І  етап обласної виставки  стендових моделей військової техніки, присвяченої Дню Збройних сил України. Метою даного заходу  є   стимулювання творчого, інтелектуального розвитку особистості, ознайомлення юних винахідників із сучасними досягненнями в галузі військової техніки.

08:48 01.12.2023

У ГРУДНІ ВІДБУДЕТЬСЯ МАРАФОН З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

З 1 до 24 грудня 2023 року триватиме IV Відкритий марафон з української мови. Його мета — розвинути в учнівства та студентства мотивацію і прагнення до вивчення української мови, сформувати компетентності комунікативних навичок у різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

10:43 28.11.2023

«CREATE WITH ANYTHING»: НОВИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ

16 листопада відбувся Всеукраїнський вебінар від команди The LEGO Foundation для закладів дошкільної освіти щодо імплементації проєкту «Create with Anything» («Створюй із будь-чого»). Цей проєкт дозволяє зреалізувати найсміливіші ідеї з використанням довколишніх матеріалів (паперу, пластикових пляшок, картону або інших використаних матеріалів) як у закладі освіти, так і вдома з батьками.

11:49 27.11.2023

Засідання Дитячого парламенту

Над чим працюватиме Дитячий парламент наступного року, що цікавого відбулося цього – про це вели мову під час  чергової сесії Дитячого парламенту. В цей час молоде покоління традиційно зустрічається з нагоди Всесвітнього дня дітей. Головувала  - заступник голови Дитячого парламенту Карина Патрило. У зв’язку з закінченням повноважень виведені зі складу парламенту учні, які завершили навчання в закладах освіти Рогатинської МТГ. Відповідно до Положення про Дитячий парламент та згідно поданими рекомендаціями педагогічних колективів ввели до складу парламенту 10 школярів. Заступник голови  презентувала роботу парламенту за період  з грудня 2022 року – по листопад 2023 року.   Переможці ініціативи Дитячий громадський бюджет поділилися враженнями, досвідом від проведеної роботи. Дитячий парламент  вирішив продовжити роботу по реалізації Дитячого громадського бюджету у 2024 році  та підтримати впровадження волонтерського руху Дитячим парламентом у навчальних закладах громади. У другій частині зустрічі перший заступник міського голови Микола Шинкар зацікавив молодих людей   питанням формування молодіжної політики  в громаді. У жвавій розмові  старшокласники обговорили  розроблення стратегії нової української молоді, опановували  навички відстоювання власної громадянської позиції,  бо ж найкращий спосіб пізнання демократії це набуття власного діяльнісного досвіду. 

10:05 21.11.2023

Вхід для адміністратора