A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Україна — єдина країна

Фонд Українська єдність спільно з СпівДія заради Дітей продовжує організовувати майстер-класи з розпису гіпсових фігур та картини афірмації для дітей військовослужбовців. 

09:08 25.04.2024

«Учитель року»

17 квітня у приміщенні Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відзначили освітян, котрі перемогли в найпрестижнішому педагогічному конкурсі  «Учитель року».

14:21 23.04.2024

Святий Юрій - покровитель Пластунів

"Легендарна постать св. Юрія є символом відвічної мрії культурного людства про ідеальне лицарство, є змаганням до ідеалу людини сильної, завзятої, відважної, готової до боротьби, будучи при цьому людиною благородною, великодушною, чистою ділами і думками" – пише Олександр Тисовський, основоположник Пласту.

14:04 23.04.2024

Засідання Дитячого парламенту

Момент нагородження, візит до музею Угрина-Безгрішного та цікавий майстер-клас з писанкарства… Саме такою контрасною на події та багатою на емоції виявилася чергова зустріч Дитячого парламенту, яка відбулася у п’ятницю, 19 квітня.

13:36 22.04.2024

Результати виступу у ІІ турі Клубного Чемпіонату України з тенісу настільного «Дитяча ліга»

З 11 по 14 квітня 2024 року в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха проходив ІІ тур «Дитячої ліги» серед мінікадетів 2011 р.н. і мол., який зібрав 17 команд – дівчат та 30 команд – юнаків, з усіх куточків України.

14:57 18.04.2024

Перемогу святкували баскетболістки з Воскресинців

Вихованці ліцеїв та гімназій нашої громади продовжують змагатися у спортивних заходах. Учора завершився другий етап баскетбольного турніру пам'яті героїв АТО/ООС, воїнів-афганців та героїв-захисників України. Змагання, яке цьогоріч проходить під патронатом міського голови Сергія Насалика, відбулося на базі спортивного залу Рогатинського аграрного фахового коледжу між командами дівчат. Зокрема, насичені, дружні матчі провели між собою баскетболістки Воскресинцівської і Конюшківської гімназій, а також Черченської гімназії імені братів Лепких.   Баскетбол - гра чесна, емоційна і захоплива. Вчора вболівальники мали змогу спостерігати за цікавим поєдинком за перше місце. А тривав він між двома рівносильними баскетбольними дружинами з Воскресинцівської та Конюшківської гімназій. Втім, фортуна обрала своїх переможців.   Тож за результатами змагань призові місця здобули:   перше місце – Воскресинцівська гімназія;   друге місце – Конюшківська гімназія;   третє місце – Черченська гімназія імені братів Лепких.   Наприкінці баскетбольного турніру усі команди отримали від Рогатинської міської ради грамоти, медалі та спортивний інвентар.   Дякуємо кожному за участь! Бажаємо гравцям і надалі долати спортивні вершини та не зважати на перешкоди, які трапляються на шляху. Впевнені, що головна перемога попереду!

11:49 17.04.2024

Вхід для адміністратора