A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024»

Конкурс організовує та проводить Товариство з обмеженою відповідальністю «Редакція журналу «Охорона праці» (далі – ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці») спільно з Федерацією профспілок України (далі – ФПУ), територіальними профоб’єднаннями, Профспілкою працівників освіти і науки України за інформаційної підтримки Міністерства освіти та науки України, органів місцевого самоврядування, інших підприємств, установ, організацій.

08:52 15.03.2024

Учнівська олімпіада з образотворчого мистецтва

14 березня на базі Рогатинського ЦДЮТ була проведена олімпіада з образотворчого мистецтва для учнів 9 класів. Учасникам була запропонована тема "Україна - це світло кожного з нас". Участь в олімпіаді взяли учні Черченської гімназії ім. братів Лепких, Воскресинцівської гімназії, Фразької гімназії ім. Андрея Шептицького, Липівської гімназії ім. Стефана Качали, Бабухівської гімназії, Конюшківської гімназії та Рогатинського ліцею №1, Княгинецького ліцею, Рогатинського ліцею "Гімназія ім. В.Великого".

15:01 14.03.2024

ВІТАЄМО Народний художній колектив ансамбль танцю "Опільчанка"

Вітаємо Народний художній колектив ансамбль танцю "Опільчанка" Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської ради (керівник Лілія Горинь) із зайнятим ІІІ місцем в обласному конкурсі хореографічних колективів в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" серед здобувачів освіти закладів загальної та позашкільної освіти!

08:40 13.03.2024

НМТ-2024: НА ДОПОМОГУ УЧАСНИКАМ 一 ДРУГИЙ ВАРІАНТ ДОДАТКОВИХ ТРЕНУВАЛЬНИХ ТЕСТІВ

Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) підготували ще один варіант тестів, які можна використати як тренувальні в межах підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) у 2024 році.

10:50 11.03.2024

Вхід для адміністратора