A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

ВІТАЄМО!

Вітаємо Акутіна Максима, учня Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого" із зайнятим ІІІ місцем в обласному конкурсі солістів "Пісенний дивограй" в рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти, у номінації "Українська популярна музика" (керівник Я.Зварчук).

09:50 27.10.2023

«Мільйон дітей моляться на Вервиці»

«Мільйон дітей моляться на Вервиці» — це вже традиційна молитовна ініціатива Католицької Церкви. Під таким гаслом 18 жовтня кожного року відбувається всесвітня молитва дітей на вервиці, яку започатковує Святіший Отець Папа Франциск. 

15:27 18.10.2023

ВІТАЄМО!

Вітаємо, Тлучак Софію, вихованку гуртка Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської ради, із зайнятим ІІІ місцем в обласному конкурсі робіт юних фотоаматорів "Моя Україно!" (Робота - "Озеро", керівник О.Третяк).

09:57 18.10.2023

"Людина + Лялька = Театр"

У лютому цього року  Рогатинський центр дитячої та  юнацької творчості разом з початковою школа № 2 у м. Бечі,  комплексами шкіл і дитячих садків в Стрешині  та Рожновіце  подали спільну заявку до Фундації розвитку системи освіти за програмою Польсько-української ради молодіжних обмінів.

13:59 17.10.2023

РОГАТИНСЬКІ СТРІЛЬЦІ ЗНОВУ З НАГОРОДАМИ

З 05 по 12 жовтня 2023 р. в м.Вінниці проходив відкритий Чемпіонат України зі стрільби кульової серед спортсменів 2000 року народження та молодших.   Збірну команду Івано-Франківської області представляли вихованці   Рогатинської СДЮСШОР та Рогатинської ДЮСШ обласної ради.

09:01 16.10.2023

Урок мужності "Герої рідного краю" у закладах освіти Рогатинської міської територіальної громади

Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ. З початком російсько-української війни у 2014 році майже чотириста тисяч українців взяли зброю до рук у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, правоохоронних органів і добровольчих формувань, а з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України стало понад мільйон українців, щоб зупинити агресію російської федерації та відстояти незалежність України. Військові операції, що здійснюються українськими воїнами під час захисту незалежності та територіальної цілісності України увійдуть у воєнну історію, стануть основою для розробки нових воєнних тактик та стратегій, а імена кожного захисника і захисниці України назавжди закарбуються в історії України.

11:03 13.10.2023

II (відбірковий) етап обласного конкурсу солістів "Пісенний дивограй"

12 жовтня 2023 року на базі Рогатинського ЦДЮТ відбувся II (відбірковий) етап обласного конкурсу солістів "Пісенний дивограй" в рамках Всеукраїнського фестивалю- конкурсу дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" серед закладів загальної середньої освіти Рогатинської МТГ.  У конкурсі взяли участь учні 13-ти закладів освіти. Учасники змагалися у двох номінаціях: "Популярні" і "Світовий хіт" та у двох вікових категоріях.  Виконання дітей вражало своєю неповторністю, високим рівнем виконавської майстерності та патріотичною спрямованістю.

16:48 12.10.2023

Вхід для адміністратора