A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: УКРАЇНСЬКА МОВА

У межах вступної кампанії 2022 року передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ), яке проводитимуть у комп’ютерному форматі.  Це випробування міститиме три блоки завдань:

14:23 07.04.2022

"Народжена душею в Україні"

3 квітня на сходинах рогатинські пластуни мали можливість познайомитися з дітьми з Харківщини, Миколаївщини, Київської області, зустрітися з пластунами з Кривого Рогу. Заняття проводилося на тему "Народжена душею в Україні" і було присвячене Квітці Цісик. Близько п'ятдесяти людей, які зібралися в Пластовому центрі, співали українські пісні, шукали відповіді на запитання вікторини, ділилися своїми мріями, розповідали про свої таланти, бавилися і спілкувалися за горнятком чаю. 

15:43 06.04.2022

Зустріч керівників ЗЗСО з педагогами з числа внутрішньо переміщених осіб

В Рогатинській територіальній громаді відбулася зустріч керівників закладів загальної середньої освіти з педагогами, які тимчасово переїхали до нас. За фахом це вчителі англійської мови, зарубіжної літератури, фізики, математики, інформатики, історії, початкової школи, працівники дошкільних та позашкільних закладів, директори і заступники навчальних закладів з Ірпіня, Бучі, Василькова, Сум, Чернігова, Харкова, Києва, Баришівської ТГ.

13:31 05.04.2022

Звільнення від проходження державної підсумкової атестації

24 березня 2022 року відбулося засідання Верховної Ради України, де було підтримано законопроєкт №7132, за яким здобувачі освіти, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації (ДПА).

11:00 04.04.2022

ВІТАЄМО!

Вітаємо Галугу Віталія, вихованця Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської ради із зайнятим ІІІ місцем у ІІІ етапі обласного конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти у номінації "Пейзаж" (керівник Верстин Н.В.).

14:23 30.03.2022

Вхід для адміністратора