A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

ВІТАЄМО!

Вітаємо переможців обласної виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання

14:27 25.05.2022

Виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

18 травня 2022 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбулася виставка-конкурс науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»,  метою якої є стимулювання творчого, інтелектуального розвитку особистості, задоволення їх потреб у творчій реалізації, виявлення кращого досвіду науково-практичної та експериментальної діяльності учнівської молоді, залучення її до раціоналізаторства та винахідництва, ознайомлення юних винахідників із сучасними досягненнями в галузі інформаційного та методичного забезпечення винахідницької діяльності.

09:56 19.05.2022

Дозвілля для дітей та їх батьків з числа тимчасово переміщених осіб

         Із початку війни в Україні на територію Рогатинської міської територіальної громади, станом на 27 березня 2020 року, прибуло 430 дітей віком від 7 до 17 років та 256 дітей дошкільного віку із категорії тимчасово переміщених осіб. Важливим завданням було і залишається допомога їм в адаптації у нових умовах проживання, організація навчання та їхнього дозвілля, створення комфортних умов для спілкування.

16:07 16.05.2022

"Розвиток командної роботи та лідерства у формуванні іміджу закладу освіти"

"Розвиток командної роботи та лідерства у формуванні іміджу закладу освіти" – навчальний тренінг, який відбувся 10 травня в ЦПРПП з керівниками закладів освіти нашої громади. Тренер зустрічі, Наталія Борисівна Ларіна, доцент кафедри публічної політики, кандидат педагогічних наук, Заслужений працівник освіти України, міжнародний тренер з медіації на високому професійному рівні, доступно і креативно провела навчання.

09:50 11.05.2022

Вхід для адміністратора