A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Конкурс писанки у Рогатинській громаді

       27 квітня 2022 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся конкурс  писанки у Рогатинській міській територіальній громаді, метою якого було виявлення обдарованої  учнівської  молоді, залучення її до вивчення звичаїв та духовної спадщини українського народу в сфері декоративно-ужиткового мистецтва, удосконалення школи традиційного народного мистецтва, декоративного розпису та писанкарства.

10:57 06.05.2022

Турнір з настільного тенісу в Рогатинській СДЮСШОР

30 квітня в спеціалізованому залі тенісу настільного Рогатинської СДЮСШОР відбувся традиційний турнір на який завітали поважні гості: міський голова Сергій Насалик, президент Федерації настільного тенісу Івано-Франківської області Дмитро Дзвінчук та президент Федерації настільного тенісу України Олександ Зац.

08:32 04.05.2022

Дозвілля для дітей з числа тимчасово переміщених осіб

Діти і їхні батьки з числа тимчасово переміщених осіб продовжують брати участь в ознайомчих екскурсіях у Рогатинський історико-краєзнавчий музей «Опілля». 03 травня 2022р. доторкнулися до історичного минулого Рогатинщини гості нашої громади, які зараз проживають у селах Підвиння, Заланів, Дички. Всього у екскурсії взяла участь 21 особа.

08:24 04.05.2022

Вхід для адміністратора