A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Творчі студії для тимчасово переміщених дітей

24 березня у Рогатинському ЦДЮТ розпочали свою роботу творчі студії для тимчасово переміщених дітей. Керівник гуртка Гнида О.Д. разом із дітьми виготовили «Мотанку Свободи» для захисників, які передадуть нашим героям, щоб підтримати їх військовий дух. А у п’ятницю, 25 березня, хлопчики та дівчатка під керівництвом Шевчишин Л.В. зробили чудових ангеликів з бісеру. Під час майстер-класів панувала атмосфера творчості та неймовірних дитячих емоцій, діти із задоволення своїми руками виготовили обереги.

14:42 28.03.2022

До уваги!

З 14 березня у Рогатинській міській територіальній громаді відновився навчальний процес у дистанційній формі. Навчання проходить в усіх закладах загальної середньої освіти. До нього залучені діти із сімей, що прибули з районів бойових дій і хто зареєструвався на сайті Департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА.

11:08 28.03.2022

До уваги педагогічних працівників із числа тимчасово переміщених осіб!

 Якщо бажаєте доєднатися до освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти Рогатинської міської територіальної громади (за наявності тимчасово вакантних місць) надішліть резюме на електронну адресу відділу освіти osvita@ronet.com.ua

14:26 21.03.2022

Акція на підтримку української армії "Дитячі малюнки і побажання Захисникам України"

В закладах загальної середньої та дошкільної освіти Рогатинської міської територіальної громади проведена акція на підтримку української армії "Дитячі малюнки і побажання Захисникам України".

09:27 18.03.2022

Благодійні справи

Благодійні справи завжди повертаються сторицею, адже добрий внесок уособлює в собі любов, турботу, добро.

13:32 15.03.2022

Вхід для адміністратора