A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Проведено І етап обласної виставки-конкурсу «Технічний дизайн»

Дата: 11.05.2023 15:08
Кількість переглядів: 20

    На виконання наказу   департаменту  освіти і науки облдержадміністрації від 13.04.2023   № 2136 «Про проведення обласної виставки-конкурсу «Технічний дизайн» та наказу відділу освіти  Рогатинської міської ради від 20.04.2023  №79 «Про проведення І етапу обласної виставки-конкурсу «Технічний дизайн» в Рогатинській міській територіальній громаді», з метою виявлення юних талантів, сприяння розвитку їх творчого потенціалу в галузі промислового дизайну, виховання в учнівської молоді цілісного ставлення до речей, надання допомоги вихованцям у професійному самовизначенні, стимулювання інтересу учнів до технічного дизайну та формування в учнів свідомого використання графічної документації 10 травня 2023 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості проведено І етап обласної виставки-конкурсу «Технічний дизайн».

   На виставку-конкурс представлено 20 робіт учнів закладів загальної середньої освіти: Рогатинського ліцею ім. Братів Рогатинців, Верхньолипицького ліцею, Липівської гімназії ім. Стефана Качали, Підгородської гімназії, Конюшківської гімназії, Воскресинцівської гімназії та вихованців Рогатинського ЦДЮТ.

   Учасники змагались у кількох номінаціях: «Промисловий дизайн», «Дизайн середовища», «Графічний дизайн».

   Дитячі роботи були надзвичайно цікавими, захоплювали своєю новизною, креативністю, тематичною спрямованістю та високим рівнем виконавської майстерності.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора