A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Відбувся І етап обласного конкурсу  «Новорічна композиція»

10 грудня  2021 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся І етап обласного конкурсу  «Новорічна композиція», метою   якого було виявлення обдарованої учнівської молоді, пропаганда серед молоді бережливого ставлення до природи, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.

11:16 13.12.2021

«Інноваційний прорив»

Відділ освіти Рогатинської міської територіальної громади взяв активну участь у всеукраїнському проекті з подолання цифрової освітньої нерівності в Україні «Інноваційний прорив». За сприяння міського голови Сергія Насалика із співфінансуванням придбано електронні засоби навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для початкових класів, 1-4 клас для закладів загальної середньої освіти», для 4-х класів Нової української школи, електронні засоби навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент для інклюзивного навчання в початковій школі для 1 і 2 класу», дидактичний мультимедійний контент для навчання в закладах дошкільної освіти «Дошкілля».

14:22 10.12.2021

Вітаємо переможців ІІІ етапу обласного конкурсу іграшок-сувенірів

Вітаємо Торбин Діану, ученицю Підгородської гімназії Рогатинської міської ради, за зайняте ІІІ місце в номінації "Зразки традиційних іграшок" (робота «Лялька-оберіг - символ миру», керівник Сидорак З. Б.);

11:15 07.12.2021

Засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу (I етап) на посаду директора Чесниківської початкової школи Рогатинської міської ради

Відповідно до розпорядження міського голови від 27.05.2021р. №167-р «Про  внесення  змін  у  розпорядження  міського  голови  від  07.05.2021  року  №139-р  «Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду керівника  закладу  загальної  середньої  освіти  Рогатинської  міської  ради»  зі  змінами  до  Положення  про  конкурс  на  посаду  керівника  комунального  закладу  загальної середньої освіти Рогатинської міської ради рішенням 15 сесії VIII скликання від 30.09.2021 року № 3137  конкурсна комісія провела засідання у складі  6  (шести) осіб:

11:22 06.12.2021

Семінар-навчання щодо організації харчування в закладах дошкільної освіти

Питання якісного харчування дошкільнят є надто важливим в роботі ЗДО. Кабінетом Міністрів України, Міністерством охорони здоров’я України внесено ряд змін у законодавчу базу щодо організації харчування у закладах освіти. З метою ознайомлення із нововведенням відділом освіти спільно з Рогатинським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області було проведено семінар-навчання медичних сестер працівників закладів дошкільної освіти.

11:03 02.12.2021

Арт-проєкт «Різдвяна майстерня»

Це - цикл майстер-класів, які  організовуються Центром дитячої та юнацької творчості  з метою залучення молоді до збереження  народних традицій та звичаїв святкування Різдва, популяризації українського фольклору, етнографії та організації змістовного дозвілля дітей громади.

16:26 01.12.2021

Вхід для адміністратора