A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Пукало Тетяна призерка престижного міжнародного контендеру WTTF Youth Contender

Дата: 16.01.2023 10:34
Кількість переглядів: 24

З 10 до 13 січня у м. Лінц (Австрія) проходив міжнародний контендер WTTF Youth Contender, що згуртував  найсильніших гравців планети. У категорії U-13 в ньому взяла участь вихованка Рогатинської СДЮСШОР – Тетяна Пукало, яка зуміла успішно пройти кваліфікацію в групі, перемігши своїх суперниць з Австрії та Румунії. 
Це  забезпечило їй вихід одразу до 1/4 фіналу, де Тетяна зустрічалась з представницею Австрії – Sophia Pichler, яку обіграла в напруженій боротьбі  з рахунком 3-2.
 У півфінальній зустрічі Тетяна Пукало змагалась з майбутньою переможницею турніру, представницею Чехії – Hanka Kodetova. Й у підсумку краянці вдалось  вибороти бронзову нагороду контендеру.
Слід зазначити, що одразу після контендеру в Австрії, Пукало Тетяна направляється до Франції, де з 16 до 22 січня у м. Еннбон  братиме участь у World Hopes Week Challenge (Тиждень Світових Надій). Спортивний захід збирає 20 найсильніших гравців з усього світу, які протягом тижня під керівництвом тренерів Eva Jeler (AUS) та Zoltan Batorfi (HUN) будуть підвищувати свої вміння та навички у чотирьох подібних зборах протягом року. До речі, завдяки успішному виступу на зборах в Чехії - Тетяні Пукало збори оплачує (проживання та харчування) Міжнародна Федерація Настільного Тенісу (International Table Tennis Federation).
 
Дирекція та тренерський колектив Рогатинської СДЮСШОР ВІТАЄ з БРОНЗОВОЮ нагородою Тетяну Пукало  та її БАТЬКІВ. Бажаємо нових спортивних звершень на міжнародній арені!


« повернутися

Вхід для адміністратора