A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Відбувся І етап обласної виставки стендових моделей військової техніки

29 листопада 2021 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся І етап обласної виставки стендових моделей військової техніки, присвяченої Дню Збройних сил України, з метою стимулювання творчого, інтелектуального розвитку особистості, ознайомлення юних винахідників із сучасними досягненнями в галузі військової техніки. У конкурсі, який проводився для двох вікових груп: молодша (до 14 років включно), старша (15 -17 років), взяли участь вихованці центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської територіальної громади. Учасники змагались у номінаціях: макети та моделі зброї; моделі авіаційної військової техніки; моделі ракетокосмічної техніки; моделі Моделі військової техніки, які були представлені, вирізнялися своєю неповторністю, високим рівнем виконавської майстерності, оригінальністю. Роботи переможців будуть представлені для участі в обласній виставці. Грамотами начальника IV відділу Івано-Франківського РТЦК та СП підполковника Р. Кротова нагороджено переможців: І місце – Джура Ірина та Чубата Юлія (Бойовий гелікоптер українського виробництва «Комбат» в номінації «Модель авіаційної військової техніки», кер. Стиславський Б.І.), ІІ місце – Шулевський Денис («Літак» в номінації «Модель авіаційної військової техніки», кер. Бариляк М.І.), ІІІ місце – Гайда Ігор («Танк» в номінації «Модель сухопутної військової техніки», кер. Гайда О.І.). Бажаємо усім нових творчих здобутків.

16:17 29.11.2021

“Запали свічку пам’яті”

Щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів жертв голодоморів. 

19:39 26.11.2021

Засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора Конюшківської гімназії

Відповідно до розпорядження міського голови від 27.05.2021р. №167-р «Про внесення змін у розпорядження міського голови від 07.05.2021 року №139-р «Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Рогатинської міської ради» зі змінами до Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Рогатинської міської ради рішенням 15 сесії VIII скликання від 30.09.2021 року № 3137 конкурсна комісія провела засідання у складі 5 (п’яти) осіб:

19:19 26.11.2021

Опитування

Із метою врахування думки максимальної кількості дітей та молоді  нашої громади, визначення пріоритетів та ініціатив і підготовки якісного та об'єктивного впровадження Плану дій з реалізації ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді» у місті Рогатині, просимо вас долучитися до участі в анкетуванні:

11:41 25.11.2021

Представлення кандидата на посаду керівника Конюшківської гімназії

На виконання рішення Рогатинської міської ради від 27.05.2021 р. «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Рогатинської міської ради» в Конюшківській гімназії відділом освіти було організовано представлення кандидата на посаду керівника Конюшківської гімназії з трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування.

17:01 23.11.2021

У закладах загальної середньої освіти Рогатинської міської територіальної громади відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи

З метою гідного відзначення початку доленосних для України подій, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави у закладах загальної середньої освіти Рогатинської міської територіальної громади відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи.

15:47 23.11.2021

Вихованка Рогатинської СДЮСШОР стала бронзовою призеркою Чемпіонату України

Наприкінці жовтня в Запоріжжі проходив Чемпіонат України серед  кадетів 2007 р.н. і молодших. Івано-Франківську область представляли дві вихованки Рогатинської СДЮШОР Пукало Тетяна та Семенька Віталіна.

15:19 19.11.2021

Вхід для адміністратора