A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Дані щодо вакцинації

                У понеділок у звичному режимі працюватимуть 6 ліцеїв та гімназій Рогатинської міської територіальної громади.

14:25 24.09.2021

Вакциновані й відкриті. В Україні триває національний конкурс для шкіл, колективи яких вакцинуються від COVID-19

Міністерство охорони здоров’я спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазином гаджетів та аксесуарів «Цитрус» оголошують національний конкурс «Вакциновані й відкриті». 

16:17 23.09.2021

У Рогатинській міській територіальній громаді визначили переможців педагогічної премії імені Івана Музички

З нагоди Дня працівників освіти та з метою заохочення діяльності в галузі освіти, громадської активності працівників закладів освіти Рогатинської міської територіальної громади, широкого залучення працівників освіти до процесів розвитку національної державотворення, привернення уваги громадськості та органів місцевого самоврядування до підняття престижу  професії освітянина вперше Рогатинська міська рада на 14 сесії VIII скликання прийняла рішення від 31 серпня 2021 року №2868 «Про заснування педагогічної премії імені Івана Музички». 

15:02 23.09.2021

Дані щодо вакцинації працівників ЗЗСО, ЗДО, ЗПО Рогатинської міської територіальної громади

         За рішенням Державної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій з початку доби 23 вересня по Україні встановлено жовтий рівень епідемічної безпеки. З цього дня заклади освіти зможуть працювати у звичному режимі за умови. Що мінімум 80% їхніх працівників отримали принаймні одну дозу вакцини проти коронавірусу.

14:04 22.09.2021

Вхід для адміністратора