A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Фінансова підтримка для опорних закладів освіти

Дата: 25.10.2022 16:05
Кількість переглядів: 18

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2022 №1112 «Про реалізацію спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Обєднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти для підготовки до 2022/23 навчального року», Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні надасть фінансову підтримку опорним закладам загальної середньої освіти.

Верхньолипицький ліцей, Княгиницький ліцей, Рогатинський ліцей №1 отримають 3 000 доларів США у гривні за поточним офіційним курсом, встановленим Національним банком України. Кошти будуть перераховані на спеціальні реєстраційні рахунки, відкриті у Державній казначейській службі для опорних закладів.

Кошти отримані від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) спрямовуються на:

- здійснення поточного ремонту будівель опорних закладів;

- здійснення заходів з підготовки до опалювального сезону, зокрема ремонту та модернізації котелень, придбання обігрівачів, генераторів, пального;

- придбання засобів для навчання, компютерного та іншого обладнання, зокрема програмного забезпечення, послуг з доступу до Інтернету.


« повернутися

Вхід для адміністратора