A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Відбулось засідання атестаційної комісії

Відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, під час якого було проатестовано 82 педагогічних працівники закладів освіти Рогатинської міської територіальної громади.

10:57 04.04.2023

ВІТАЄМО!

Вітаємо колектив "Дивосвіт" Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської ради ( керівник Луцак С.Б.) із зайнятим І місцем в обласному конкурсі вокальних гуртів та гуртів народної музики серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти в номінації "Вокальні гурти".

11:48 03.04.2023

МОН СПІЛЬНО З ДСНС ПРЕЗЕНТУЄ УРОКИ З МІННОЇ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

З нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги із протимінної діяльності ЮНІСЕФ спільно із ДСНС за підтримки Міністерства освіти і науки підготували інтерактивні онлайн-уроки з мінної безпеки для школярів.

10:19 31.03.2023

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ

Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів НМТ з іноземних мов. Відсьогодні потенційні учасники тестування, які планують вибрати для складання німецьку мову, можуть виконати 32 завдання з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. 

14:31 30.03.2023

Рогатинська СДЮСШОР ОЧОЛИЛА РЕЙТИНГ

09 березня відбулось засідання президії управління спорту та молодіжної політики обласної державної адміністрації. На порядку денному було розглянуто питання, які стосувалися затвердження: -  плану роботи управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації на 2023 рік; - рейтингу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл усіх типів та форм власності Івано-Франківської області за 2022 рік; - списків провідних, молодих та перспективних спортсменів області, які будуть отримувати щомісячні стипендії у 2023 році. І варто зазначити, що за підсумками виступів вихованців СДЮСШОР та ДЮСШ Івано-Франківської області у 2022 році на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях Рогатинська СДЮСШОР очолила рейтинг спортивних шкіл. Ознайомитись із ним  можна за посиланням:https://rmtg.gov.ua/ua/novyny/44/2830

16:16 27.03.2023

Вхід для адміністратора