A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

ВІТАЄМО!

Вітаємо Цап Софію, ученицю 10 класу Рогатинського ліцею "Гімназія імені Володимира Великого" із перемогою в ІІІ (обласному етапі) ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, в номінації "Історія України і державотворення"  (вчитель Яновський Б.А.)

14:39 14.02.2023

Обласний етап чемпіонату України з лижного туризму серед юнаків

З 8 по 11 лютого в с. Яблуниця Поляницької територіальної громади Надвірнянського району відбулись змагання "Обласний етап чемпіонату України з лижного туризму серед юнаків". Участь у змаганнях прийняла збірна команда Рогатинської ТГ у складі Назара Потопляка, Марти Братусь, Адріани Димкар, Мар"яна Кліща, Дениса Пархуця та Вікторії Борис. Наші лижники в напруженій боротьбі здобули третє місце на дистанції "Смуга перешкод" та четверте місце на дистанції "Лижний Маршрут".

10:02 13.02.2023

Відбувся ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти

9 лютого 2023 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, метою якого є виявлення обдарованої учнівської молоді і сприяння її творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенні, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва.

10:57 10.02.2023

МОН, ЮНІСЕФ І ПОРТАЛ «ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА» ЗАПУСКАЮТЬ ОСВІТНІЙ СЕРІАЛ «БУТИ ПОРУЧ» ПРО ПІДТРИМКУ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ’Я

Міністерство освіти і науки спільно з ЮНІСЕФ, портал «Дія.Цифрова освіта» створили серіал для вчителів, вихователів, волонтерів і всіх, хто працює з дітьми, щоб ліпше зрозуміти почуття та емоційні реакції.

10:49 10.02.2023

Вхід для адміністратора