A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Профорієнтаційна зустріч

07 березня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч представників професорсько-викладацького складу  та приймальної комісії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з учнями 11 класів закладів загальної середньої освіти Рогатинської міської територіальної громади.

14:10 08.03.2023

Пластуни вшанували пам'ять борців за незалежну Україну

Метою діяльності гуртків Пласту, які функціонують на базі усіх гімназій та ліцеїв міської територіальної громади є всебічне патріотичне виховання учнівської молоді. Хорошою традицією у Пласті є вшанування українських героїв, які творили добро в ім’я правди, справедливості, шляхом  служіння Україні, а часом і самопожертви заради неї.

13:28 06.03.2023

«ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ: ІНФОМЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ В ОСВІТІ» – ВІДКРИТО КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

Команда проєкту IREX in Ukraine «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» спільно з Академією української преси та за підтримки Міністерства освіти і науки України відкрили конкурс для вчителів, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу в 8-9 класах і мистецтво у 9 класі.

15:41 03.03.2023

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Модель вступної кампанії уже визначена: вступники на перший курс закладів вищої освіти проходитимуть національний мультипредметний тест (НМТ). Іспит не буде складнішим за традиційне тестування на ЗНО. Щоб переконатися в цьому, навчитися розподіляти час на виконання завдань із різних предметів, визначити теми, над якими варто ретельніше попрацювати, абітурієнтам потрібно буде виконати завдання демонстраційних варіантів НМТ.  

14:10 28.02.2023

Вхід для адміністратора