A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

І етап обласного Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

   13 грудня 2022 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості проведено І етап обласного Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція» в Рогатинській міській територіальній громаді. На конкурс представлено   64 роботи учнів закладів загальної середньої освіти: Рогатинського ліцею №1, Рогатинського ліцею ім. Братів Рогатинців, Рогатинського ліцею «Гімназія імені Володимира Великого», Княгиницького, Верхньолипицького ліцею, Черченської гімназії ім.Братів Лепких, Бабухівської гімназії, Пуківської гімназії, Підгородської гімназії, Конюшківської гімназії, Лучинецької гімназії, Заланівської гімназії, Фразької гімназії ім.Андрея Шептицького, Воскресинцівської гімназії, Васючинської гімназії, Підмихайлівської філії Княгиницького ліцею  та вихованці Рогатинського ЦДЮТ.

12:55 15.12.2022

Відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової серед спортсменів 2002 р.н. та молодших з пневматичної зброї

         З  01  по 04 грудня    2022 р. в м.Львові  проходив   відкритий   Чемпіонат України  зі стрільби кульової серед спортсменів 2002 р.н. та молодших з пневматичної зброї .

14:08 13.12.2022

Вітаємо Ірпінський гуманітарний ліцей "Лінгвіст" імені Заріфи Алієвої Ірпінської міської ради Бучанського райну Київської області

Щиро вітаємо Вас, Валентино Сергіївно, і весь педагогічний колектив з перемогою на XIII міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» і відзначенням золотою медаллю! Раді за те, що в надзвичайно складних умовах війни ви докладаєте титанічні зусилля для забезпечення якісного освітнього процесу. З повагою – освітяни Рогатинщини Тримаймося!!! Разом до Перемоги!!!

13:44 12.12.2022

І етап обласної виставки-конкурсу саморобних новорічних ялинок «Техноялинка»

     08 грудня  2022 року на базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся І  етап обласної виставки-конкурсу  саморобних новорічних ялинок «Техноялинка», метою якої є сприяння розвитку творчого потенціалу дітей в галузі промислового дизайну, вихованні учнівської молоді цілісного ставлення до речей, що поєднують в собі функціональність та дизайн, надання допомоги вихованцям у професійному самовизначенні, стимулювання інтересу учнів до технічного дизайну як головного носія конструкторсько-технологічної інформації, популяризації екоялинок.

10:29 09.12.2022

Засідання координаційної ради

     07 грудня 2022 року відбулося засідання координаційної ради з пріоритетних напрямів розвитку позашкільної освіти Рогатинської міської територіальної громади, утвореної рішенням сесії Рогатинської міської ради від 25.08.2022 року №5080, на якому розглядалися питання розвитку системи позашкільної освіти у сучасних умовах та фактори, що ускладнюють діяльність закладів позашкільної освіти. Члени координаційної ради обговорили питання щодо планування роботи на 2023 рік.

14:01 08.12.2022

Вхід для адміністратора