A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Акція "Пов'яжи стрічку на улюбленому місці шкільного подвір'я"

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, а також 80-ї річниці створення УПА, заклади освіти Рогатинської громади взяли участь у акції "Пов'яжи стрічку на улюбленому місці шкільного подвір'я".

10:31 17.10.2022

Круглий стіл "УПА на теренах Рогатинщини"

Посвятою 80-річчю створення УПА та Дню захиників та захисниць України став круглий стіл "УПА на теренах Рогатинщини", ініціаторами проведення якого були відділ освіти Рогатинської міської ради та Рогатинська міська рада за участю учнів 10-11 класів ліцеїв Рогатинської міської ради, проведений на базі Княгиницького ліцею, під керівництвом директора закладу Горлатої В.М..З вітальним словом до учасників звернулись начальник відділу освіти Галина Романко та секретар міської ради Христина Сорока.Учні під керівництвом вчителів історії презентували дослідження про діяльність УПА на теренах Рогатинщини, відомих діячів ОУН-УПА, Романа Шухевича, Василя Івахіва, Євгена Смика, сотенного "Коса", роль жіноцтва у визвольному русі, життя і подвиг Івана Югана та ін. Виступи учасників супроводжувались повстанськими піснями, які майстерно виконали учні Княгиницького ліцею під керівництвом вчителя музичного мистецтва Кісіля М.Л.

16:27 13.10.2022

Долучаємося до акції

14 жовтня - День захисників і захисниць України, 80-і роковини створення УПА. Беремо участь в акції: разом з учнями розмістимо сині та жовті стрічки  в улюбленому місці шкільного подвір'я.

08:33 13.10.2022

Увага! Важлива інформація!

Враховуючи   безпекову ситуацію, що склалася в Україні станом на 10 жовтня 2022 року, заклади освіти громади переведено на дистанційну форму навчання.  З відповідним наказом відділ освіти Рогатинської міської ради звернувся до директорів закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти Рогатинської громади: "Директорам закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти через масований обстріл РФ України, забезпечити навчання дітей у дистанційному форматі до кінця  поточного тижня (до 14 жовтня 2022 року)".

08:35 11.10.2022

УРЯД США ЗАПРОШУЄ УКРАЇНСЬКИХ УЧНІВ УЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ОБМІНУ МАЙБУТНІХ ЛІДЕРІВ (FLEX)

Американська неурядова організація «Американські ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS» (American Councils) розпочала відбір учасників на Програму обміну майбутніх лідерів/Future Leaders Exchange Program (FLEX) – це програма для учнів закладів загальної середньої освіти, яку фінансує уряд Сполучених Штатів Америки. Програма надає школярам стипендії, що дозволяють дітям подорожувати до США, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати в американській родині.

14:25 27.09.2022

Вхід для адміністратора