A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Заочний гуманітарний конкурс «Космічні фантазії»

Дата: 23.02.2024 14:52
Кількість переглядів: 67

20 лютого 2024 року на базі Рогатинського ЦДЮТ відбувся обласний заочний гуманітарний конкурс «Космічні фантазії» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Рогатинської МТГ,  метою якого є розвиток творчих здібностей у дітей та підлітків, популяризація знань у галузі природознавчих та гуманітарних наук, підтримка обдарованої молоді. 

У конкурсі, який проводився для двох вікових груп  (8-12 років та 13-16 років),  взяли участь здобувачі освіти 9 закладів загальної середньої освіти та вихованці Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості.

Конкурсанти змагались у кількох номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Фотомистецтво», «Комп’ютерна графіка» та  «Література і журналістика». 

Дитячі роботи вирізнялися своєю неповторністю, оригінальністю, цікавою інтерпретацією теми, творчим підходом, тематичною спрямованістю. Переможці конкурсу будуть представляти нашу громаду у наступному етапі обласного заочного конкурсу «Космічні фантазії» у м.Івано-Франківську.



« повернутися

Вхід для адміністратора