A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти

Дата: 23.02.2024 14:58
Кількість переглядів: 35

На базі Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ етап обласного конкурсу з образотворчого мистецтва серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, метою якого є виявлення обдарованої учнівської молоді і сприяння її творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенні, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва.

У конкурсі, який проводився для двох вікових груп, середня (11- 14 років) та старша (15 -17 років), взяли участь здобувачі освіти 9 закладів загальної середньої освіти та вихованці центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської територіальної громади. Учасники змагались у двох номінаціях: «Пейзаж» та «Фрагменти архітектури рідного краю». 

       Конкурсні роботи вирізнялися своєю неповторністю, високим рівнем виконавської майстерності, оригінальністю, тематичною спрямованістю. Бажаємо переможцям успішно представити Рогатинську громаду у наступному ІІІ обласному етапі Конкурсу!



« повернутися

Вхід для адміністратора