A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Засідання Школи молодого вчителя англійської мови

На базі Рогатинського ліцею №1 було  проведено підсумкове засідання Школи молодого вчителя англійської мови "Мої досягнення". Молоді колеги ділилися своїми успіхами в роботі. Волонтер Корпусу миру Andres Rodriguez провів з учителями тренінг, де вивчали особливості інклюзивної освіти. Говорилось про створення безпечного середовища в класі, диференційований  підхід до навчання, забезпечення дисципліни.

16:13 16.05.2019

Фінал конкурсу Дружин юних пожежних Прикарпаття

14 травня найкращі команди Дружин юних пожежних Прикарпаття – переможці зональних етапів Фестивалю - з’їхалися до обласного центру, щоб позмагатися за право представляти Івано-Франківщину на всеукраїнському рівні. Розпочалося свято з урочистого відкриття, на якому з вітальним словом виступили керівник прес-служби Управління ДСНС в області Світлана Бабушкіна, начальник відділу позашкільної освіти Департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Ірина Опалко, голова Івано-Франківської обласної організації Добровільного пожежного товариства України Михайло Андрійків та члени журі. Організатори Фестивалю підкреслили важливість проведення даного заходу, адже саме у такій пізнавальні ігровій формі найкраще засвоюються такі потрібні знання з безпеки життєдіяльності, а також побажав школярам спортивного азарту під час змагань і успіхів у нелегкій боротьбі за звання кращого. У залі панувала святкова атмосфера, підігріта духом азарту, адже учасники команд старанно готувалися до цього етапу впродовж всього року і мали бажання якнайкраще продемонструвати свої знання та вміння. Уже традиційні для заходу конкурси «Візитка» та «Домашнє завдання» цього разу були насичені цікавими номерами і несподіваними пісенними та танцювальними постановками. Тож у підсумку і глядачам, і журі було нелегко визначити переможців. В рамках фестивалю було проведено і конкурс на кращий тематичний соціальний плакат. Як відзначили члени журі, кожна команда творчо підійшла до вирішення завдання та оригінально розкрила тематику безпеки життєдіяльності. Справжнім випробуванням для юних рятувальників стали спортивні змагання, під час яких діти повинні були вміло користуватися рятувальним спорядженням, відрізняти отруйні гриби від їстівних, швидко відповідати на запитання з основ медицини, зав’язувати спеціальні вузли різними способами. Виконання даних вправ вимагало від юних рятувальників неабиякої згуртованості та хорошої фізичної підготовки. Загалом яскраве відчуття свята, бажання перемогти, високий рівень підготовки – все вражало і створювало особливу атмосферу, розкривало в учасників нові грані талантів та самореалізації, надихало на демонстрування всього найкращого, чого вони навчилися у процесі підготовки до змагань.

08:17 16.05.2019

Scratch Day-2019

Учасники гуртка «Програмування в СКРЕТЧ» Рогатинського ліцею №1  взяли участь у фіналі конкурсу розробників ігор та анімацій «Scratch Day-2019», який відбувся  13 травня 2019 року в м.Івано-Франківськ та  проводився з нагоди святкування Міжнародного Дня Скретчу. Метою цього конкурсу є популяризація вивчення програмування школярами. 

09:00 15.05.2019

День охорони праці

Відповідно до плану заходів до Дня охорони праці, який у 2019 проходив під девізом: «Безпечне та здорове майбутнє праці», у  закладах освіти були проведені виховні години на тему:  «28 квітня – Всесвітній день охорони праці», дні знань з дітьми щодо правил безпеки життєдіяльності та охорони праці.

10:16 10.05.2019

ІІІ тур І районного  етапу Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»)

25 квітня 2019 року  на  базі Рогатинського ліцею №1  відбувся ІІІ тур І районного  етапу Всеукраїнської дитячо–юнацької військово–патріотичної гри  «Сокіл» («Джура»).  Відповідно до положення  рої змагалися в конкурсі  «Рятівник» туристсько – спортивній  смузі перешкод  та перетягування  линви. Також був проведений конкурс звітів  «Добре діло» ( про виконання завдання відповідно ідейним принципам  лицарства: «Служити Богові, батьківщині,  ближнім»).

10:35 07.05.2019

Команда Рогатинської СДЮСШОР зайняла І місце в Клубному Чемпіонаті України з тенісу настільного!

З 03 по 05 травня 2019 р.  у с.Мармузовичі Львівської області (в приміщенні Академії В.Дідуха) відбувся  IV тур клубного чемпіонату України регіональної ліги Західного регіону з тенісу настільного  сезону 2018-2019 рр. За підсумками цього туру команда Рогатинської СДЮСШОР (Третяк Назар, Кіщук Назарій, Колос Юрій, Верб’яний Василь та Остап Андрій) впевнено зайняла І місце, та були нагороджені грамотами, медалями та кубком. Тренер команди – Зеновій  Верб’яний . 

14:03 06.05.2019

Вітаємо переможців!

03 травня на базі Голинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Калуської районної ради команда Верхньолипицького ліцею Рогатинської районної ради «Багіра» представила Рогатинський район на зональному турі ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних де зійшлися у протистоянні з командами  Калуського, Долинського, Рожнятівського районів, міст Калуша та Болехова.

11:42 06.05.2019

Стрільби з АК-74

18 квітня 2019 року у селі Старий Лисець Тисменицького району було проведено стрільби з АК-74 бойовими патронами. У стрільбах взяли участь учні 11-х класів закладів загальної середньої освіти району.

17:01 02.05.2019

Районний етап  конкурсу «Писанка»

 18  квітня 2019 року на базі Рогатинської районної ШЕВУ відбувся районний етап  конкурсу «Писанка», метою   якого було виявлення  обдарованої учнівської молоді, залучення її до вивчення звичаїв та духовної спадщини українського народу в сфері декоративно-ужиткового мистецтва, удосконалення школи традиційного народного мистецтва, декоративного розпису та писанкарства.

16:10 02.05.2019

Вхід для адміністратора