A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Вихованці Рогатинської СДЮСШОР здобули 3 золоті медалі на ХІХ Міжнародному турнірі з тенісу настільного «Кубок Карпат»

З 11 по 12 квітня 2019 р. в м. Івано-Франківськ проходив Міжнародний турнір з тенісу настільного «Кубок Карпат». Участь в якому приймали понад 300 учасників з різних областей України та спортсмени з Білорусі, Ізраїлю і Молдови.                                                                        

09:49 16.04.2019

Районний етап обласного конкурсу хорових колективів

 12 квітня  2019 р. на базі Рогатинської районної ШЕВУ відбувся районний етап обласного конкурсу хорових колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Метою конкурсу є збереження  традицій української пісенної творчості та хорового мистецтва, розвиток, підвищення рівня виконавської майстерності учасників, збагачення репертуару новими композиціями.

11:49 15.04.2019

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

  З метою інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності, профілактики травматизму серед дітей та підлітків, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, у закладах освіти району в період з 08.04 по 12.04.2019 року проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності.

11:43 15.04.2019

Педагогічна практика слухачів курсів учителів математики

10 квітня 2019 р. у закладі загальної середньої освіти №2 м.Рогатина була проведена педагогічна практика слухачів курсів учителів математики. Керівник закладу Грешко М. І. презентувала ЗЗСО. Учителі відвідали урок «Розв’язування вправ і задач на всі дії з десятковими дробами» у 5-б класі (вчитель Країнська М. С.). Учасники педагогічної практики взяли участь у панорамі педагогічних ідей «Професійна компетентність вчителя в умовах модернізації освітнього простору». Про педагогічну компетентність вчителя розказала Собко Н. О., заступник з навчально-виховної роботи. Досвідом своєї роботи з підготовки до ЗНО поділилися вчителі математики Брикун Г. М., Вер’яна Б. В. Кислінська Н.В., практичний психолог, поділилася досвідом з розвитку емоційного інтелекту, позитивного мислення як засобу формування соціальних компетентностей. Також слухачі курсів побачили цікаві форми позакласної роботи «Хто каже: числа безсловесні? Вони ідуть назустріч веснам…» (Котлярська О. С., Яновська О. Б.).

10:53 11.04.2019

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

4 – 5 квітня 2019 року відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня при управлінні освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Цьому передував творчий звіт вчителів, що атестуються, організований районними методоб’єднаннями, де своїми творчими здобутками поділилися педагоги закладів освіти району, презентувавши досвід роботи та результативність професійної діяльності в міжатестаційний період. Керуючись Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників із мінами та доповненнями, за результатами атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти 32 учителям присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», 8 педагогам присвоєно педагогічне звання «старший учитель» та 3 – педагогічне звання «учитель-методист», а також 102 освітяни відповідають раніше встановленим кваліфікаційним категоріям, педагогічним званням та відповідають займаним посадам.

17:50 07.04.2019

Творчі звіти вчителів

З метою демонстрації власної системи роботи педагогів за оновленими програмами, використання інтерактивних прийомів, форм роботи з 25 до 29 березня 2019 року методистами районного методичного центру управління освіти, молоді та спорту проведено творчі звіти вчителів, які атестуються. Вчителі мали змогу ділитися досвідом роботи у форматі ділової гри «Я роблю так…», бути активними учасниками «Педагогічної майстерні» та «Ярмарку педагогічних ідей та інновацій».

17:32 07.04.2019

Міжнародний день дитячої книги

Щороку, 2 квітня, в день народження відомого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, відзначається Міжнародний день дитячої книги, який засновано 1967 року згідно з рішенням Міжнародної ради з дитячої книги. Цим підкреслюється надзвичайно важлива роль дитячої книги у формуванні духовного та інтелектуального обличчя нових поколінь.

14:24 03.04.2019

Навчання керівного складу працівників органів управління освітою, учасників освітнього процесу до дій в умовах загрози і виникнення можливих надзвичайних ситуацій

 У відповідності до нормативних документів Департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 20.03.2019 року надавалась методична допомога та вивчався стан цивільного захисту, військово-патріотичного виховання молоді та допризовної підготовки (Захист Вітчизни) в закладах загальної середньої освіти Рогатинського району.

13:00 25.03.2019

НА РОГАТИНЩИНІ ПРОВЕДЕНО ФІНАЛ ШКІЛЬНОГО ТУРНІРУ З ФУТЗАЛУ «КУБОК НФК «УРАГАН»

 21 березня на базі Рогатинської ДЮСШ Івано-Франківської обласної ради проведено фінал шкільного турніру з футзалу «Кубок НФК «Ураган», до якого увійшло 3 команди: Рогатинський ліцей№1, Рогатинська СЗОШ І-ІІІ ст. №2 та Заланівська ЗОШ І-ІІ ст.  Загалом учасниками ІІ етапу Шкільного турніру сезону 2019р. стали юні футболісти із Букачівської ЗОШ І-ІІІ ст., Верхньолипицького ліцею, Жовчівської ЗОШ І-ІІІ ст., Заланівської ЗОШ І-ІІ ст., Конюшківської ЗОШ І-ІІІ ст., Рогатинської гімназії ім. Володимира Великого, Рогатинського ліцею №1 , Рогатинсьої  ЗОШ №2 І-ІІІ ст.

12:51 25.03.2019

Вхід для адміністратора