A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

10-а Школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2022 НЦ «МАНУ»!

Дата: 27.01.2022 09:58
Кількість переглядів: 18

 

Запрошуємо

учнів 8–10 класів із усієї України долучитися до роботи 10-ої Школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2022 НЦ «МАНУ»!

 

 

Цьогорічний набір до школи передбачає участь 100 підлітків із усієї України, які протягом трьох кількаденних очних етапів у Києві, навчаючись під керівництвом кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів, зможуть втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

 

Для участі в конкурсі необхідно:

 

  1. Переглянути відео «De Libertate» («Про свободу») на слова Григорія Сковороди у виконанні гурту  «Хорея Козацька»:  https://cutt.ly/oUq2VUC.
  2. Прочитати текст-промову Нельсона Мандели 2 травня 1994 року

https://cutt.ly/WUq25jN.

  1. Написати есе з 400–700 слів на тему «Вільні творити майбутнє»* та прикріпити есе файлом у форматі Word у відповідному розділі анкети учасника. Просимо у назві файлу з есе вказати свої прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе.doc), а у файлі перед самим текстом зазначити свої прізвище, ім’я, населений пункт, область (наприклад, Шевченко Андрій, село Вишня Чернігівської області). Деталі за посиланням: https://cutt.ly/CUfu9GO.

Файли без зазначення авторства не будуть розглянуті. Якщо не виходить прикріпити файл з есе до анкети, надішліть його у встановлений термін на пошту: scakyiv@gmail.com, вказавши в темі листа свої прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе.doc).

  1. Заповнити анкету та прикріпити до неї файл з есе. Посилання на анкету: https://cutt.ly/BUq9ynL.

 

 

Остаточний термін для заповнення анкети та надсилання есе – 31 січня (23:59)!

 

Результати відбору будуть відомі після 15 лютого 2022 року. Всі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті. Тих, хто пройшов відбір, буде запрошено до співбесіди.

 

 

Просимо звернути увагу на наступне:

 

  1. Есе на тему «Вільні творити майбутнє» має бути власним інтелектуальним продуктом учасника/ці відбору.
  2. Будь-які цитування без зазначення автора будуть розцінені як плагіат, і такі роботи не розглядатимуться.
  3. Навчання у школі відбуватиметься у три кількаденні етапи. Перший етап розпочнеться наприкінці березня у квітні 2022 року, завершення школи – у листопаді–грудні. Для учасників передбачені домашні завдання та консультації впродовж усього періоду.
  4. Участь у школі «Агенти змін» безкоштовна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, проживанням та роздатковими матеріалами за рахунок НЦ «МАНУ».

 

В умовах пандемії частину занять школи «Агенти змін» може бути проведено онлайн.

 

Додаткова інформація – за електронною адресою: scakyiv@gmail.com, а також за тел.: 063 268 15 75 або 068 67 62 927 (Олена, логістичні та організаційні питання) у робочий час (понеділок - п’ятниця).

 

 

 

Про проєкт:

Всеукраїнська школа з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» — це всеукраїнський освітній проєкт для підлітків, який заохочує до саморозвитку, відповідального громадянства, проактивної участі та розвитку місцевих громад. Ми перша в Україні школа з громадянської освіти для активних учнів 8–10-х класів, які мають бажання засновувати і розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади у реаліях українського сьогодення. 

Результатом навчання є реалізований у рідному населеному пункті соціальний, екологічний або культурно-мистецький проєкт. За 7 років існування школи у ній взяли участь 555 підлітків, які втілили понад 360 авторських проєктів по всій Україні.

Концепцію школи було розроблено у 2015 році дитячою психологинею Катериною Клюзко. З 2016 року проєкт діє як один із напрямів позашкільної освіти в рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл Малої академії наук України Центру ЮНЕСКО.             

 

Проєкт реалізується НЦ «Мала академія наук України» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос».

 

Про перебіг проєкту у минулі роки та його учасників читайте в соціальних мережах: https://www.facebook.com/AgentuZmin, https://www.instagram.com/agenty_zmin_dity/ та переглядайте відео про нас: https://cutt.ly/yj1jvR8

 

* «Вільні творити майбутнє» соціальна кампанія до Дня Гідності та Свободи, над якою працювали Національний музей Революції Гідності та Міністерство культури України.

.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора