A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Вітаємо

Шановний Василю Івановичу! Прийміть сердечні вітання з нагоди дня народження!   

22:40 19.04.2019

Фестиваль Дружин юних пожежних

  18 квітня 2019 року на базі ШЕВУ пройшов районний етап Фестивалю Дружин юних пожежних серед закладів освіти району І-ІІІ ступенів.

08:50 19.04.2019

Нарада керівників ЗДО та вихователів НВК

18 квітня 2019 року на базі районного методичного центру управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбулася нарада керівників ЗДО та вихователів НВК району.

14:35 18.04.2019

Управлінська практика курсової групи керівників закладів загальної середньої освіти

 Згідно з річним планом роботи ОІППО, 16 квітня 2019 року на базі Княгиницького ліцею ( в. о. керівника В. Горлата)  Рогатинської районної ради відбулася управлінська практика курсової групи керівників закладів загальної середньої освіти на тему: «Освітній заклад як простір освітніх можливостей». Слухачі курсової групи помолилися в шкільній капличці. Ознайомилися з музейними експонатами, які цікаво представила С. Бойко, учитель історії. Були приємно вражені, відвідавши дошкільну групу «Казка» (вихователь Л. Василюк). Курсанти відвідали відкриті  уроки у 1 класі «Я досліджую світ» (вчитель С. Баланда) та у 9 класі – правознавство (вчитель К. Шорін). В. о. керівника В. Горлата презентувала ліцей. Майстер-клас з виготовлення сувенірної писанки провела О. Белегай, методист РМЦ відділу освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Родзинкою педпрактики був виховний захід «Хресна дорога Христа та України» (Г. Кузик, педагог - організатор, М. Кісіль, вчитель музичного мистецтва). На завершення ще побували у  штаб-квартирі Р. Шухевича. Курсанти поїхали з приємними враженнями від побаченого і почутого.  Дякуємо учням, вчителям, в. о. керівника за проведену роботу, нехай ваш заклад і надалі набуває нового змісту, учитель буде завжди вмотивований, а процес виховання духовних цінностей продовжує формувати в учнів любов до Батьківщини!

09:56 18.04.2019

Вихованці Рогатинської СДЮСШОР здобули 3 золоті медалі на ХІХ Міжнародному турнірі з тенісу настільного «Кубок Карпат»

З 11 по 12 квітня 2019 р. в м. Івано-Франківськ проходив Міжнародний турнір з тенісу настільного «Кубок Карпат». Участь в якому приймали понад 300 учасників з різних областей України та спортсмени з Білорусі, Ізраїлю і Молдови.                                                                        

09:49 16.04.2019

Районний етап обласного конкурсу хорових колективів

 12 квітня  2019 р. на базі Рогатинської районної ШЕВУ відбувся районний етап обласного конкурсу хорових колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Метою конкурсу є збереження  традицій української пісенної творчості та хорового мистецтва, розвиток, підвищення рівня виконавської майстерності учасників, збагачення репертуару новими композиціями.

11:49 15.04.2019

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

  З метою інформаційно-просвітницької роботи з питань забезпечення безпечної життєдіяльності, профілактики травматизму серед дітей та підлітків, виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, у закладах освіти району в період з 08.04 по 12.04.2019 року проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності.

11:43 15.04.2019

Педагогічна практика слухачів курсів учителів математики

10 квітня 2019 р. у закладі загальної середньої освіти №2 м.Рогатина була проведена педагогічна практика слухачів курсів учителів математики. Керівник закладу Грешко М. І. презентувала ЗЗСО. Учителі відвідали урок «Розв’язування вправ і задач на всі дії з десятковими дробами» у 5-б класі (вчитель Країнська М. С.). Учасники педагогічної практики взяли участь у панорамі педагогічних ідей «Професійна компетентність вчителя в умовах модернізації освітнього простору». Про педагогічну компетентність вчителя розказала Собко Н. О., заступник з навчально-виховної роботи. Досвідом своєї роботи з підготовки до ЗНО поділилися вчителі математики Брикун Г. М., Вер’яна Б. В. Кислінська Н.В., практичний психолог, поділилася досвідом з розвитку емоційного інтелекту, позитивного мислення як засобу формування соціальних компетентностей. Також слухачі курсів побачили цікаві форми позакласної роботи «Хто каже: числа безсловесні? Вони ідуть назустріч веснам…» (Котлярська О. С., Яновська О. Б.).

10:53 11.04.2019

Вхід для адміністратора