A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

У закладах освіти Рогатинської МТГ пройшли пам’ятні заходи присвячені 35-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу ЧАЕС, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він навічно залишиться у пам’яті українського народу. 

11:50 30.04.2021

Відбувся районний етап конкурсу з образотворчого мистецтва серед учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти

   З метою виявлення обдарованої учнівської молоді відбувся районний етап  конкурсу з образотворчого мистецтва серед учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти.  Підготовка та проведення конкурсу сприяли розвитку, зростанню та поліпшенню виконавської майстерності, художнього рівня, естетичного виховання учнівської молоді. Учасники Конкурсу: вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, учні Рогатинського ліцею "Гімназія ім. В. Великого" та Рогатинського ліцею ім. Братів Рогатинців показали свої знання, вміння і творчу майстерність.

11:15 23.02.2021

  «АНГЕЛИ ПАМ’ЯТІ» РОЗЛІТАЮТЬСЯ УКРАЇНОЮ І СВІТОМ

                                                «АНГЕЛИ ПАМ’ЯТІ» РОЗЛІТАЮТЬСЯ УКРАЇНОЮ І СВІТОМ        19 лютого 2021 року на площі Роксолани міста Рогатина восьмий раз відбулася тиха акція «Ангели пам’яті», приурочена загиблим Героям Небесної Сотні.          Ініціатори акції - відома українська співачка та громадський діяч Анжеліка Рудницька і «Територія А», які 2014 року започаткували символічну традицію поминати загиблих за Україну білими ангелами.          Щороку українці у всьому світі створюють тисячі витинанок із білого паперу, які символізують загиблих за Україну і нашу спільну болючу пам’ять та віру в перемогу світла над темрявою. Паперових ангелів розвішують на деревах, що були свідками розстрілу мирних українців, котрі відстоювали своє право за гідність. Цьогоріч приєдналися такі заклади освіти громади:

22:43 20.02.2021

Вхід для адміністратора