A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Захоплива мандрівка з «Гудвеллі Україна»

Дата: 16.05.2022 15:47
Кількість переглядів: 13

Аби трохи відволіктись від пережитого стресу, для дітей із внутрішньо переміщених сімей, які проживають на Рогатинщині, вже понад місяць пропонують десятки освітніх, культурних, спортивних заходів, майстер-класів. Серед них також й ознайомчі екскурсії, де молодь та її батьки можуть більше дізнатися про мальовничий куток Прикарпаття.
Особливо імпонують дітям у цю пору заходи на лоні природи. І днями таке дозвілля для 31 школяра Рогатинської громади, серед яких близько 20 дітей з евакуйованих родин, організував данський Благодійний фонд "Help Ukraine.NU". Його діяльність в Україні координують працівники ТзОВ "Гудвеллі Україна".
Тож за фінансової підтримки БФ "Help Ukraine.NU" для дітей з внутрішньо переміщених сімей та молоді нашої громади було ініційовано екскурсію, метою якого стали інтеграція та культурний обмін. А проходила вона в особливому місці - Центрі реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку.
Для учнів не просто провели один візит у рекреаційну зону. У межах дня ТзОВ «Гудвеллі Україна» продумала захопливе й активне дозвілля в оточені мальовничої природи. Програма поїздки включала екскурсію центром, де діти мали змогу побачити як волонтери піклуються про диких тварин, які потрапили в біду.
Крім того, проходили веселі активності й майстер-класи на природі за участю тренерів-психологів. Учасників заході частували й смачним обідом. А наприкінці – кожен отримав солодкі подарунки.
У вирі яскравих емоцій від "Гудвеллі Україна" мали шанс побувати школярі з Бабухівської, Лучинецької, Конюшківської, Черченської та Липівської гімназій, Княгиницького ліцею, а також рогатинських ліцеїв «Гімназія ім.Володимира Великого» та ім. Братів Рогатинців. Супроводжували у мандрівці молодь 8 батьків з-поміж переміщених осіб та 4 педагогів.
Мандрівка залишила у маленьких серцях українців багато радості. Приємно було ловити у цей складний час погляд дитини, що світився посмішкою.


« повернутися

Вхід для адміністратора