A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Новини

Діалоговий захід з питань освіти

1-2 липня 2021 року у м. Івано-Франківськ проходить Діалоговий захід з питань освіти. Захід відбувається в рамках Ініціативи «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю», що реалізовується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», метою якого є обговорення актуальних питань діяльності органів місцевого самоврядування у сфері освіти, стратегічного планування мережі закладів освіти, фінансової автономії закладів освіти та формування пропозицій їх вирішення.

09:47 02.07.2021

Обрано нових директорів закладів освіти

В Рогатинській МТГ обрали трьох нових директорів закладів загальної середньої освіти. Конкурс на посаду керівників освітніх закладів відбувся відповідно до нового законодавства. Керівники достойно пройшли тестування, справилися із ситуативними завданнями та презентували перспективний план розвитку закладів освіти.

15:42 30.06.2021

Робоча нарада

25 червня 2021 р. у відділі освіти Рогатинської міської ради проведена робоча нарада щодо організації харчування у ЗЗСО та ЗДО за участі заступника міського голови Штогрина В.В., начальника відділу освіти Рогатинської міської ради Романко Г.В., головного бухгалтера відділу освіти Кучинської М.О., головного спеціаліста відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Щерби В.Р. та ПП Яцків Р.І.

13:52 25.06.2021

Засідання конкурсної комісії

Відбулося засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду керівника Рогатинського ліцею ім. Братів Рогатинців, на посаду керівника Воскресинцівської гімназії та на посаду керівника Черченського ліцею імені братів Лепких.

14:54 18.06.2021

ВІТАЄМО!

Вітаємо Максимів Соломію, вихованку Рогатинського центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської ради за зайняте ІІ місце у молодшій віковій категорії (від 6 до 9 років) у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка "Намалюй свою "Мрію", робота -  "Політ мрій", керівник - Верстин Н.В.

08:42 17.06.2021

Засідання круглого столу

15 червня 2021 року в рамках співпраці відділу освіти Рогатинської міської ради, КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  та Інклюзивно-ресурсного центру відбулося засідання  круглого столу                     «Обговорення проблем навчання молодших школярів та шляхи їх вирішення». Участь у даному заході взяли 27 учителів початкових класів, які з наступного навчального року працюватимуть з першокласниками.

16:37 16.06.2021

Вхід для адміністратора