A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Оголошення

Кафедра електропостачання навчально-наукового інституту енергозбереження та енергоменеджменту КПІ імені Ігоря Сікорського запрошує до вступу на навчання до бакалаврату та магістратури (держзамовлення)

Кафедра електропостачання навчально-наукового інституту енергозбереження та енергоменеджменту КПІ імені Ігоря Сікорського запрошує до вступу на навчання до бакалаврату та магістратури (держзамовлення) бажаючих здобути вищу освіту за спеціальністю «141-Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» за двома освітніми програмами «Енергетичний менеджмент та енергоефективні технології» та «Системи забезпечення споживачів електричної енергії»

10:37 18.07.2022

Організація фізкультурно-оздоровчої роботи під час літніх канікул

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 01.06.2022 №1/5895-22 «Про організацію фізкультурно-оздоровчої роботи під час літніх канікул» просимо забезпечити проведення фізкультурно-оздоровчих занять та заходів для дітей різного віку, в тому числі тимчасово переміщених осіб (орієнтовно 1 раз на тиждень). Необхідно врахувати погодні умови, для проведення заходів обирати час з оптимальною температурою повітря. До 07.07.2022р. просимо надіслати на електронну адресу відділу освіти план заходів, вказавши дату, час і назву заходу

16:03 04.07.2022

Про онлайн-презентацію посібника

Про онлайн-презентацію посібника «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни»

08:12 04.07.2022

Вхід для адміністратора