A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Електронний збірник “The War”

Дата: 29.01.2024 10:57
Кількість переглядів: 28

Лист 

інформація 

 

Шановні пані і панове! 

Ось уже більше року після виходу електронних збірників “The War” (2022, 2d edition)  і “The War” (2023, 2d edition) вчителі англійської мови використовують вправи і тексти з цих збірників з метою військово-патріотичного виховання і прагнення допомогти учням в майбутньому англійською мовою розповідати світові про війну в Україні, а після Перемоги – писати істороію цієї війни. І ГОЛОВНЕ: на стор. 147 – 148 другого /цьогорічного/ видання представлені зразки англомовних щоденників для регулярного поповнення прізвищ і короткої інформації про волонтерів, і – що особливо важливо – прізвищ та інформації про Героїв з МІСЦЕВОЇ ГРОМАДИ або ж Героїв – випускників конкретного навчального закладу. Звісно, ті зразки можна видозмінювати, а також їх слід постійно поповнювати, але потрібна АНГЛОМОВНА ХРОНІКА для нинішнього і майбутніх поколінь.

Було би дуже позитивно, якби Відділ освіти і науки долучився до цієї роботи, і Ваші фахавці допомогли фаховими порадами.

Наразі триває підготовка до роботи над третім виданням збірника, тож було би бажано найближчими днями на сторінках ФБ груп цих навчальних закладів побачити світлини з результатами цієї роботи. Ця робота – складова військово-патріотичного виховання і дуже важлива для вшанування памяті наших Героїв.

Заздалегідь дякую за відповідь.

Слава Україні.

В. Теслюк, автор і редактор електронного збірника  “The War”



« повернутися

Вхід для адміністратора