A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Нарада керівників закладів освіти району

Дата: 08.02.2020 23:17
Кількість переглядів: 28

07 лютого 2020 року  на базі  Рогатинської школи естетичного виховання учнів  відбулась нарада  керівників закладів загальної середньої освіти району.

У нараді взяли участь начальник відділу освіти та туризму  райдержадміністрації Василь Трач,головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманям санітарного законодавства Рогатинського районної філії Головного управління Держпродслужби в Івано-Франківській області Василь Щерба,голова Рогатинської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Тарас Стасів та приватні підприємці Шидзінський В.Й., Гнип І.Т., Дідик Г.Т., Бирко Г.Я., Шиманський  С.та ін.. 

  Обговорено особливості вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

 У ході наради Василем  Щербою проведено роз'яснювальну роботу з керівниками закладів освіти та підприємцями (постачальниками) харчових продуктів у заклади освіти  щодо організації харчування учнів та вимог до супровідних документів на продукти.

 Підбито підсумок моніторингу  стану захворюваності  вихованців  ЗДО  та здобувачів освіти ЗЗСО за січень  2020 року та надано методичні рекомендації щодо удосконалення  організації роботи з профілактики  захворювань (ГРВІ), організації та дотриманням розпорядку дня. 

Н.Стружанська, головний спеціаліст відділу освіти та туризму, звернула особливу увагу на особливості проходження підвищення кваліфікації  педагогічними працівниками для  атестації у 2019/220 навчальному році.


« повернутися

Вхід для адміністратора