A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Серпнева конференція освітян Рогатинщини відбулася

Дата: 27.08.2020 23:14
Кількість переглядів: 15

Сьогодні, 27 серпня, в районній державній адміністрації відбулася районна конференція педагогічних працівників  освіти Рогатинщини в режимі онлайн-конференції.

Голова районної державної адміністрації Володимира Штогрин та голова районної ради Роман Гринишин привітали освітян району із початком нового 2020/2021 навчального року та побажали нових професійних досягнень та особистих звершень.

Під час зустрічі в дистанційному режимі обговорено організацію освітнього процесу у 2020-2021 навчальному році, забезпечення якісної освіти в нових реаліях та організацію дистанційного навчання у закладі загальної середньої освіти.

 

 

 

 

 

 

 Було наголошено керуватися Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVІD – 19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020р. № 50 та рішеннями Рогатинської районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Також педагоги мали змогу поділитися досвідом роботи з учнями з використанням технологій дистанційного навчання та отримати відповіді на питання.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора