A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕКАРІВ

Дата: 01.10.2019 20:59
Кількість переглядів: 23

 1 жовтня 2019 року на базі  районного  методичного  центру відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проведено майстер-клас для шкільних бібліотекарів на тему «Методика визначення вартості бібліотечних документів», метою  якого є підвищення професійної компетентності бібліотечних працівників ЗЗСО нашого району.

Бібліотекар Воскресинцівського НВК Володимира Женчук поділилася досвідом роботи з облікування та оцінювання усіх видів подарованих документів, що надходять до фонду ЗЗСО.

Неабияку зацікавленість проявили шкільні бібліотекарі до визначення вартості документів за формулами, які запропонувала бібліотекар Лучинецького НВК Ганна Підхомна.

  

Методист РМЦ Оксана Пасічник ознайомила присутніх із змінами до Типових правил користування бібліотекою, рекомендаціями щодо проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек, станом забезпечення підручниками учнів 2, 5, 6, 11 класів ЗЗСО району, а також повідомила про замовлення підручників для учнів з особливими освітніми потребами та навчально-методичних посібників для педагогічних працівників.


« повернутися

Вхід для адміністратора