A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

ВИХОВАНКА РОГАТИНСЬКОЇ СДЮСШОР ПРИВЕЗЛА ЧОТИРИ КОМПЛЕКТА НАГОРОД ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ТЕНІСУ НАСТІЛЬНОГО

Дата: 25.06.2024 14:46
Кількість переглядів: 49

З 19 по 23 червня 2024 року в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха, проходив чемпіонат України «Прудкий м’яч» з тенісу настільного серед мінікадетів 2013 р.н і молодші який зібрав 105 учасників з 15 областей України.

В командному розряді в складі збірної команди Івано-Франківської області виступали одразу двоє представників Рогатинської СДЮСШОРПольчій Дарина та Борис Ольга, які здобули СРІБНІ нагороди командного розряду поступившись команді Одеської області з рахунком 3:2.

Серед юнаків в складі першої команди збірної Івано-Франківської області виступав рогатинець – Гвоздик Юрій, який зумів вибороти БРОНЗОВІ нагороди. Також слід відзначити другу команду Івано-Франківської області яка повністю складалась з вихованців Рогатинської СДЮСШОР в складі якої виступав Сенах Денис, Покришка Назар, Коцаба Святослав які зуміли посісти П’ЯТЕ місце.

В парному розряді серед мінікадеток Польчій Дарина разом із представницею Львівської області – Дідух Діаною вибороли ЗОЛОТІ нагороди обігравши в фінальній зустрічі пару Багатько Олександра (м. Київ), Оверчук Марія (м. Умань).

В парному розряді серед мінікадетів Гвоздик Юрій разом з представником Полтавської областіТихоненко Кирилом зуміли пробитися до фіналу парного розряду однаку програли його з рахунком 3:1 парі Дробов Давід (м. Київ), Вороної Марк (м. Дніпро) у підсумку отримали СРІБНІ нагороди.

В змішаному парному розряді Польчій Дарина разом із Буром Іваном (м. Київ) здобули СРІБНІ нагороди програвши фінальну зустріч парі Дробов Давід (м. Київ), Дідух Діана (с. Андріївка) з рахунком 3:1.

В особистому розряді серед мінікадеток Польчій Дарина стала ЧЕМПІОНКОЮ України з тенісу настільного серед мінікадетів 2013 р.н та молодші, не програвши жодної особистої зустрічі протягом всього чемпіонату.

ВІТАЄМО переможців та призерів чемпіонату України серед мінікадетів та бажає подальших успіхів в спортивній діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора