A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

КОМАНДА «РОКСОЛАНА» м. РОГАТИНА - ЧЕМПІОНИ КЛУБНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ТЕНІСУ НАСТІЛЬНОГО СЕРЕД ЖІНОЧИХ КОМАНД «СУПЕР ЛІГИ» СЕЗОНУ 2023-2024 РР.

Дата: 17.06.2024 15:10
Кількість переглядів: 31

         З 10-13 червня 2024 року в двох залах Рогатинського аграрного фахового коледжу проходив заключний тур клубного чемпіонату України з тенісу настільного серед жіночих команд «Супер ліги» сезону 2023-2024 рр.

        

«Роксолана-Butterfly» м. Рогатин лідирувала весь сезон. Невеличкий збій в неї був тільки у першому турі, коли вона програла два матчі – для «Setka-Cup» (Київ) та для «ЛОДЮСШ-Грація» (м. Пустомити, Львівська область), проте вона все ж таки тоді утрималася у медальній зоні. Особливо успішно рогатинська команда відіграла останній домашній тур, де перемогла всіх, без винятку! Та у підсумку завоювала золоті нагороди клубного чемпіонату України!

В складі команди виступали: Димитренко Анастасія, Ковальова Дар'я, Будник Роксолана, Колєннікова Діана, Пукало Тетяна.

 

Свою перемогу команда присвячує видатному рогатинцю, людині з добрим серцем та благородних вчинків, директору  Рогатинської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву -  Зеновію ВЕРБ’ЯНОМУ.

 

     



« повернутися

Вхід для адміністратора