A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

ПУКАЛО ТЕТЯНА ЧЕМПІОНКА УКРАЇНИ З ТЕНІСУ НАСТІЛЬНОГО СЕРЕД КАДЕТІВ 2009 Р.Н. І МОЛОДШІ.

Дата: 09.04.2024 08:55
Кількість переглядів: 20

З 03 по 07 квітня 2024 року в м.  Івано-Франківськ проходив чемпіонат України з тенісу настільного серед кадетів 2009 р.н і молодші, який зібрав 114 учасників з 14 областей України.

         В командному розряді серед кадеток команда Івано-Франківської області в складі якої виступали дві вихованки Рогатинської СДЮСШОР – Пукало Тетяна та Польчій Дарина, здобула СРІБНІ нагороди, поступившись у фінальному матчі команді м. Києва з рахунком 3-2.

         В парному розряді серед кадеток Пукало Тетяна разом з киянкою Бойко Софією посіли ТРЕТЄ місце, поступившись з рахунком 3-1 парі Міняйло Анастасія/ Дидюк Каріна (м.Київ/Хмельницька обл.)

         В змішаному парному розряді серед кадетів Пукало Тетяна разом з Бідочком Владиславом (м. Івано-Франківськ) зуміли здолати усіх суперників та здобути ЗОЛОТІ нагороди змішаного парного розряду.

         В особистому розряді Пукало Тетяна зуміла не програвши жодної особистої зустрічі, здобути ЗОЛОТО та у підсумку стати ЧЕМПІОНКОЮ УКРАЇНИ серед кадеток 2009 р.н. і молодші.

         Ще одним достойним результатом відзначилась Польчій Дарина (2013 р.н.) яка зуміла пройти кваліфікацію та потрапила до шістнадцятки найсильніших кадетів в особистому розряді, де у підсумку посіла 14 місце.

Також слід відзначити також успішний виступ ще одного рогатинця – Третяка Матвія, який у командному розряді в складі Івано-Франківської області здобув ЗОЛОТО та в особистому розряді серед кадетів посів ТРЕТЄ місце.

 ВІТАЄМО переможців та призерів чемпіонату України серед кадетів та бажаєм подальших успіхів в спортивній діяльності.



« повернутися

Вхід для адміністратора