A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

ІІ етап обласного конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій  рідний край»

Дата: 20.03.2024 14:42
Кількість переглядів: 32

      19 березня 2024 року на базі Рогатинського ЦДЮТ відбувся ІІ етап обласного конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій  рідний край» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти Рогатинської МТГ, метою якого є виявлення обдарованої учнівської молоді і сприяння її творчому розвитку, підтримка та популяризація декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва та традиційних художніх ремесел.

       У конкурсі, який проводився для трьох вікових груп  (6-10 років, 11-14 років  та 15-17 років), взяли участь здобувачі освіти 12 закладів загальної середньої освіти та вихованці центру дитячої та юнацької творчості Рогатинської міської територіальної громади.

      Учасники змагались у кількох номінаціях: «Художнє різьблення по дереву», «Вироби з природних матеріалів», Паперопластика», «Декоративний розпис», «Бісероплетіння», «Художня вишивка», «Художня кераміка», «Батик», «Художнє плетіння. Ткацтво».

Дитячі роботи були цікавими, вирізнялися своєю неповторністю, оригінальністю, творчою фантазією. Переможці  будуть представляти громаду у ІІІ обласному  етапі Конкурсу.



« повернутися

Вхід для адміністратора