A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

У РОГАТИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СТАРТУВАВ ДРУГИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ В МЕЖАХ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Дата: 06.03.2024 14:08
Кількість переглядів: 77

     Сьогодні, у Рогатинській міській територіальній громаді пройшов другий етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу, який передбачає змагання шкільних команд на рівні територіальних громад. Масштабний спортивний проєкт реалізується з ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!». Його головна мета – залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, командного духу, атмосфери спілкування, дружби та можливість подорожувати з командою різними куточками нашої країни.

Змагання проходили у спортивній залі Рогатинської ДЮСШ Івано-Франківської обласної ради. Участь у них взяли 9 команд. 

   Наполегливі та завзяті школярі закладів освіти активно включились у змагальний процес. Команди показали свою майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. А кожен поєдинок запам’ятався захоплюючою, азартною, але дружньою боротьбою. Юні спортсмени відзначилися безліччю напружених і захопливих моментів та цікавою грою.

Отже, переможцями другого етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році стали:

І місце – Рогатинський ліцей №1;

ІІ місце – Рогатинський ліцей імені Братів Рогатинців;

ІІІ місце – Верхньолипицький ліцей.

       Другий етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у розпалі – школярі у запеклій та веселій боротьбі визначають команди, які представлятимуть громаду у наступному етапі.



« повернутися

Вхід для адміністратора