A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

ВИХОВАНКА РОГАТИНСЬКОЇ СДЮСШОР СТАЛА СРІБНОЮ ПРИЗЕРКОЮ У ПІДСУМКОВОМУ ТУРНІРІ НА ЗБОРАХ EUROTALENTS DEVELOPMENT CAMP U13

Дата: 19.12.2023 09:11
Кількість переглядів: 50

З 10 по 17 грудня 2023 року в м. Гавіржов (Чехія) проходив відбірковий табір «Eurotalents Development Camp U13» який проводився у Національному тренувальному центрі в Гавіржові протягом усього тижня. Загалом взяли участь 26 хлопців та дівчат із 13 європейських країн, серед яких була і юна рогатинка - Пукало Тетяна, що стало третім табором у рамках цьогорічної програми Eurotalents. Юні гравці були запрошені за результатами виступів на зборах та результатами окремих міжнародних турнірів у відповідній віковій категорії.

Марек ЧІХАК виконував обов’язки головного тренера табору за підтримки асистентів Марека КЛАСЕКА та Петра НЕДОМИ. Гравці також мали цінну можливість скористатися послугами фітнес-тренера Патріка КАЙЗАРА та досвідом китайського тренера Сю Кая. Крім того, інші тренери приєдналися до табору зі своїми національними командами.

Підсумком цього тренувального табору був особистий турнір, який відбувався за коловою системою (кожен учасник турніру грає з усіма іншими учасниками), за результатами якого вихованка Рогатинської СДЮСШОР - ПУКАЛО Тетяна програла лише двом своїм суперницям Jiaqi Guo (Іспанія) та Deimante Adlyte (Литвa), однак за кращим результатом виграних сетів зуміла вибороти 2 місце.

 ВІТАЄМО Тетяну Пукало з успішним виступом на Eurotalents Development Camp U13 та бажає нових звершень та перемог на спортивній ниві в новому 2024 році.



« повернутися

Вхід для адміністратора