A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Курс «Safeguarding. Безпека дитини в освітньому середовищі».

Дата: 04.12.2023 13:36
Кількість переглядів: 28

Інформуємо Вас щодо оновлень курсу «Safeguarding. Безпека дитини в освітньому середовищі».

Центр гідності дитини УКУ у співпраці з «Пташеня. Дитячий простір» створили посібник «Інструктажі для безпеки дітей у школі». У посібнику містяться заняття, які допоможуть навчити дітей  визначити власні кордони й відстоювати їх в екологічний спосіб, як розпізнавати й правильно реагувати на насильство. Спілкуватися про безпеку зрозумілою для дітей мовою, визначати «довірливих дорослих».

Інструктажі пропонують комплекс занять, за допомогою яких психологи, соціальні педагоги, вихователі та вчителі в садочках і школах, усі, хто працює із неповнолітніми, могли спілкуватися про насилля і особисту безпеку зрозумілою мовою з різними віковими групами:  4-6, 7-10, 11-14 та 15-18 років.

Мета безпекових інструктажів — захищати дітей, забезпечивши дорослих, що працюють з ними, інформацією, основними правилами, принципами, засадами щодо захисту,  сформувати  ефективну систему превенції насильства над дітьми.

Посібник увійшов  до курсу «Safeguarding. Безпека дитини в освітньому середовищі». Завантажити інструктажі можна пройшовши курс на платформах НІТ та УКУ онлайн

1опис курсу

інструктажі  скорочено



« повернутися

Вхід для адміністратора