A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Засідання круглого столу

Дата: 16.06.2021 16:37
Кількість переглядів: 13

15 червня 2021 року в рамках співпраці відділу освіти Рогатинської міської ради, КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  та Інклюзивно-ресурсного центру відбулося засідання  круглого столу                     «Обговорення проблем навчання молодших школярів та шляхи їх вирішення». Участь у даному заході взяли 27 учителів початкових класів, які з наступного навчального року працюватимуть з першокласниками.

         Начальник відділу освіти Галина Романко звернула увагу учасників круглого столу на особливості навчання в умовах Нової української школи та важливу роль педагога у її впровадженні. Директор КУ « ЦПРПП» Світлана Багрій  виступила з питанням ведення шкільної документації та нормативно-правового забезпечення роботи початкової ланки освіти. Марія Женчук, директор Інклюзивно- ресурсного центру, наголосила про важливість спільних дій із закладами загальної середньої освіти.

         Про співпрацю вчителя та батьків у разі виявлення труднощів у навчанні дитини та особливості недорозвитку фонематичних процесів у першокласників вели мову працівники інклюзивно-ресурсного центру Тетяна Воробець та Ольга Крупка. Консультант «ЦПРПП»  Ірина Ковальська наголосила про необхідність професійної підтримки вчителів початкових класів, які працюють в умовах Нової української школи і  запросила педагогів до подальшої співпраці.


« повернутися

Вхід для адміністратора