A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Підсумки обстеження робочою групою готовності освітніх закладів Рогатинської міської територіальної громади до нового 2021-2022 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період

Дата: 21.08.2021 16:36
Кількість переглядів: 13

На виконання рішення виконавчого комітету Рогатинської міської ради від 29 червня 2021 року №127 «Про підготовку закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року та забезпечення їх роботи в осінньо-зимовий період із 16 по 20 серпня 2021 року робочою групою проведено обстеження 27 закладів загальної середньої освіти, 6 закладів дошкільної освіти та 2 заклади позашкільної освіти.

          Відповідно до наказу начальника відділу освіти від 16 червня 2021 року №43 «Про підготовку до нового навчального року» у закладах освіти затверджено план заходів щодо підготовки до нового навчального року та опалювального сезону, плани організаційних та ремонтних робіт, що передбачали їхнє виконання до початку експлуатації приміщень в новому навчальному році.

          У кожному закладі освіти наказом керівника  створена робоча група з перевірки виконання організаційних та ремонтних робіт.

          Всі будівельні матеріали, обладнання для харчоблоків здійснювались виключно за кошти місцевого бюджету. Хід ремонтних робіт перебував під особистим контролем міського голови Сергія Насалика.

Слід зауважити, що керівники та працівники закладів освіти відповідально віднеслися до поставлених завдань.

          Робочою групою відзначено, що, в основному, заплановані заходи виконані. Приміщення закладів освіти до нового навчального року підготовлено. Території знаходяться у задовільному стані.

          Проте, є ряд робіт, які необхідно виконати до 28 серпня, щоб створити безпечне освітнє середовище. Деякі робочі недоліки, виявлені у результаті роботи комісії, потребують внесення до фінансового плану на 2022 рік.

          Робоча група відзначає, що території закладів освіти упорядковані, приміщення та інженерні споруди відремонтовані. Шкільна документація на початок нового навчального року готова. Спеціалістами ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, Рогатинської міськміжрайонної філії ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України», Івано-Франківського районного управління ГУ ДСНС області готуються відповідні висновки та рекомендації щодо усунення певних недоліків.


« повернутися

Вхід для адміністратора