A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Відбулася нарада керівників закладів освіти району щодо завершення 2020 року

Дата: 14.12.2020 16:32
Кількість переглядів: 19

14 грудня 2020 року відбулася нарада керівників закладів освіти району,  у якій взяли участь голова Рогатинської районної державної адміністрації Володимир Штогрин, начальник відділу освіти та туризму Василь Трач, голова Рогатинської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тарас Стасів, працівники відділу освіти та туризму, директори закладів освіти району.

     На порядку денному обговорювалися питання закінчення фінансового 2020 року та формування бюджету на 2021 рік, кошторис та штатний розпис закладів загальної середньої освіти, заходи щодо організації освітнього процесу в умовах пандемії COVID-19  та завдання, що стоять перед педагогічними колективами закладів освіти району, підсумки закінчення І семестру 2020-2021 навчального року та організацію роботи закладів освіти району в ІІ семестрі.

Також винесено на порядок денний було питання роботи закладів освіти щодо військового обліку педагогічних працівників та подання звітності у Рогатинський РВК.

Голова райдержадміністрації  Василь Штогрин проінформував присутніх, що фінансовий рік в галузі освіти завершується без заборгованості заробітної плати відповідно до фінансування освітньої субвенції. Важлива увага була приділена питанню бюджету 2021 року. В.Штогрин  розказав про  ті зміни, які відбуватимуться в Рогатинській територіальній громаді у зв’язку із децентралізацією та шляхи співфінансування з місцевого бюджету у 2021 році в галузі освіти.

      Начальник відділу освіти та туризму Василь Трач  особливу увагу приділив щодо проведенню розрахунків кошторису керівниками ЗЗСО, ЗДО та ПЗО  та  формуванню штатного розпису закладів освіти, які перебувають у їхньому підпорядкуванні.        Керівників зобов’язано тримати на постійному контролі проведення інструктажів з учасниками освітнього процесу з усіх питань організації безпеки життєдіяльності, а також дотримання всіх вимог  Типового порядку  про атестацію педагогічних працівників особливо в частині проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічними працівниками.

    На завершення наради очільники освіти Василь Трач та Тарас Стасів побажали усім присутнім та освітянам району доброго здоров’я, миру, достатку та Божого благословення.  

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора