A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Школа подружнього життя

Дата: 08.12.2021 16:25
Кількість переглядів: 25

ЛИСТ

Відповідно до Стратегії національно-патріотичного виховання, затвердженої Указом Президента України від 18.05.2019 № 286/2019, одним із напрямів формування патріотичних почуттів у дітей і молоді є підтримка та розвиток сімейних традицій, активне залучення сім'ї до процесу національно-патріотичного виховання.

Завдяки підтримці обласних департаментів освіти і науки в період з березня по листопад 2021 р. в Сумській, Тернопільській, Донецькій, Київській, Чернівецькій, Одеській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Волинській та Закарпатській областях відбулись онлайн тренінги для вчителів ЗЗСО і ЗПТО за програмою «Школа подружнього життя». 22 листопада відбулась презентація програми «Школа подружнього життя» для освітян Львівської, Рівненської та Івано-Франківської областей: https://youtu.be/Ylp748TWsGE  

Як програма, так і саме навчання на тренінгу викликали велику зацікавленість з боку освітян щодо актуальності й необхідності впровадження курсу підготовки молоді до сімейного життя в закладах освіти. Відгуки учасників тренінгу можна подивитись за посиланнями:

https://youtu.be/CruJZvCvBRo

https://youtu.be/5Qt3YgqiC98

https://youtu.be/u91XeBgf3iM

Програма «Школа подружнього життя» схвалена до використання в закладах освіти України Навчально-методичною радою з питань освіти Міністерства освіти і науки України (протокол № 2 від 25.09.2018 р.; протокол № 3 від 18.11.2019 р.).  Програма «Школа подружнього життя» включена до переліків навчальної літератури, і є єдиною Програмою, яка рекомендована МОН України для використання у закладах освіти у 2021/2022 навчальному році як курс морально-етичного спрямування для 9-11 класів (Лист МОН України від 09.08.2021 №1/9-404).

 

З метою подальшого впровадження програми «Школа подружнього життя» в освітній процес закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти Івано-Франківської області прошу допомогти у створенні умов для організації триденного тренінгу 14-16 грудня, 2021 року (в онлайн режимі) для педагогічних працівників закладів загальної середньої, професійно-технічної освіти, які бажають пройти відповідну підготовку для викладання зазначеного курсу.

 

Прошу Вас:

- поширити інформацію про онлайн-тренінг для вчителів Івано-Франківської області 14-16 грудня;

- поширити посилання на реєстраційну форму для реєстрації на зазначений тренінг;

- сприяти можливості зацікавленим в навчанні працівникам відвідати навчання на тренінгу.

 

Посилання на реєстраційну формуhttps://bit.ly/2ZFB0Xc, або

https://docs.google.com/forms/d/1gTd0-_7CizdzGnsOqy8yzl5IGBxHuiAvzv0A1BKaO-U/edit

 

Програма тренінгових занять додається (додаток: на 2 арк. в 1 прим.).

Всі учасники, які отримають підтвердження щодо участі у тренінгу, після закінчення тренінгу отримають:

- 10-денний доступ до записів тренінгу для свого особистого аккаунту,

- Програму і навчально-методичний посібник для вчителя з грифом МОН України,

- Навчально-методичні матеріали в електронному вигляді (презентації, відео, роздаткові матеріали тощо),

- Сертифікат про проходження курсової підготовки (20 годин),

- Супровід від автора курсу і керівника Всеукраїнського проєкту «Школа подружнього життя»

 

Заздалегідь дякую Вам!

 

У вкладенні знаходиться офіційний Лист від ГО "Моє покоління" щодо онлайн-тренінгу "Школа подружнього життя" 14-16 грудня, а також Лист заступника Міністра Мінмолодьспорту М. Попатенко щодо сприяння впровадженню курсу "Школа подружнього життя" на структурні підрозділи молоді.

З повагою, керівник ГО «Моє покоління»,                                                                                      Олійник О.В.

автор Програми та керівник Всеукраїнського проєкту

«Школа подружнього життя»

Мої контакти099-948-04-72 (телефон, Telegram, WhatsApp), 063-408-41-37 (Viber)


« повернутися

Вхід для адміністратора