A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Відкритий чемпіонат України серед спортсменів 2003 р.н. та молодших зі стрільби кульової з пневматичної зброї

Дата: 28.03.2023 16:12
Кількість переглядів: 21

 

         З  19  по 24  березня    2023 р. в м.Львів  проходив   відкритий  Чемпіонат України серед спортсменів 2003 р.н. та молодшихзі стрільби кульової з пневматичної зброї.

       Збірну команду  Івано-Франківської області на високому рівні представляли  вихованці  Рогатинської СДЮСШОР та Рогатинської ДЮСШ обласної ради.

 Успішно виступила команда юнаків (Денис Мартиненко, Михайло Дутка, Михайло Третяк)  у  вправі  ГП-12  ( рухома мішень, 10м) юнаки стали чемпіонами України.  У вправі  ГП-11а Денис Мартиненко вперше виконав норматив майстра спорту України та став чемпіоном України в особистому заліку,  Михайло Дутка у вправі ГП-12 в особистому заліку також виборов звання чемпіона України. В останній день змагань, в другому старті вправи ГП-12 Денис Мартиненко та Михайло Дутка в фінальній стрільбі вибороли відповідно перше та друге місце. Підготували спортсменів  тренери:  Ярослав Коваль та Ігор Железняков.

Команда дівчат ( Аліна Борис, Ірина Боднар, Вероніка Харів) у  вправі  ГП-12

(рухома мішень, 10м) виборала бронзові нагороди. Підготував спортсменок тренер Юрій Кізима.

Команда дівчат (Тетяна Верб’яна, Олена Железнякова, Софія Дученко)   у вправі ПП-3 (пневматичний пістолет, 10 м)  зайняла 5-е місце.

Тетяна Верб’яна в другому старті вправи ПП-3 в фіналі боролась за призове міце, серед 8-ми фіналістів зайняла 5-е місце.

Підготували спортсменів тренери: Мирослав Іванців та Володимир Ворона.

Потрібні очки для команди принесли Олег Заборський, Максим Новальківський, Юрій Музика, виступаючи в другій команді у  вправі  ГП-12 ( рухома мішень, 10м) юнаки зайняли 4-е командне місце.    

 

 

  Вітаємо призерів чемпіонату і бажаємо всім членам команди  високих досягнень в наступних стартах!



« повернутися

Вхід для адміністратора