A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Рогатинської міської ради

Робота закладів освіти Рогатинської міської територіальної громади в умовах «червоної» зони

Дата: 28.10.2021 16:05
Кількість переглядів: 8

Робота закладів освіти Рогатинської міської територіальної громади в умовах «Червоної» зони

З 30 жовтня на території Івано-Франківської області встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Вимоги до роботи закладів більш суворі.

У нас є чіткий алгоритм роботи закладів освіти в «червоній» зоні. Зокрема, на цей період дозволяється робота закладів дошкільної освіти - вони будуть працювати у звичному режимі з дотриманням протиепідемічних вимог. Також дозволено навчання в закладах освіти учнів молодших класів - тобто працюватимуть початкові школи та початкові ланки в гімназіях та ліцеях.

Щодо навчання учнів 5-11 класів. то вони навчатимуться дистанційно до досягнення показника 100% вакцинування працівників або ж громада вийде з «червоної»зони. Станом на 27.10.2021 р. показник охоплення вакцинацією проти коронавірусу:

- у 3 закладах - 100%;

- у 20 закладах - від 80 до 99 %;

- у 10 закладах до 80 %.

Щодо олімпіад ІІ етапу, які стартують з 5 листопада, то їх в умовах «червоної» карантинної зони проведуть з дотриманням протиепідемічних вимог із залученням тільки вакцинованих працівників.

З 8 листопада, нагадаємо, невакцинованих працівників закладів освіти будуть відсторонювати від роботи, то ж у школах залишаться тільки вакциновані працівники.


« повернутися

Вхід для адміністратора